Cosmetische schoonheidsbehandelingen - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cosmetische schoonheidsbehandelingen

Behandelingen
Cosmetische schoonheidsbehandelingen
Skin Specialist huidanalyse
Skin Specialist huidanalyse

Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid is het begin van een optimale huidconditie. Een juiste huidanalyse kan bijvoorbeeld uw aanwezige huidproblemen bevestigen, maar kan tevens voor u niet zichtbare problemen zoals een te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit in kaart brengen.

Environ skincare
ENVIRON® Vitamine Skincare behandelingen

Environ® biedt u een progamma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor vrouwen en mannen, alle huidtypes en -condities voor elke leeftijd en elk levensstadium.

Valmont celtherapie
VALMONT celtherapie behandelingen

Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.

Microneedling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

Naaldloze mesotherapie
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.

Nano-dermabrasie
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.

Peelings
Peelings

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.

Microdermabrasie
Microdermabrasie

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.

bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.

Shiatsu massage
Shiatsu massage

> Meer informatie (coming soon)
huidproblemen
Probleemhuiden (acne, rosaccea)

Behandeling van probleemhuiden (acne, rosaccea).
Optionele extra's en harsen
Optionele extra's en harsen

Naast onze gespecialiseerde behandelingen kunt u ook terecht voor aanvullende behandelingen zoals epileren, verven wenkbrauwen en/of wimpers en ontharing door middel van hars.

Endermologie
Endermologie® lipomassage

Endermologie® is een mechanische bindweefselmassage. Hierbij wordt de huid verstevigt, cellulite vermindert en de lymfedrainage gestimuleert, zodat de afvalstoffen het lichaam snel kunnen verlaten.

Cavitatie
C-CAV Pro cavitatie (ultrageluid)

Behandeling van plaatselijk vet, striae en cellulite door middel van cavitatie (ultrageluid).

Manicure
Manicure by O.P.I.

Met de exclusieve Manicure by O.P.I lijn kun je jezelf verwennen met een cosmetische manicurebehandeling. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige O.P.I Pro Spa producten. U handen worden optimaal verzorgt met de allerbeste anti-aging producten uit ons assortiment!

Pedicure
Pedicure by O.P.I.

Je voeten maken elke dag heel wat mee en verdienen dus ook wat extra aandacht. De Pedicure by O.P.I behandelingen bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest.

Gelcolor
Gelcolor by O.P.I.

Langhoudende nagellak die 14 dagen blijft zitten. Draagt als een gel maar ziet eruit als een nagellak. Gemakkelijk te huis te verwijderen.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu