D.A.S MEDICAL BEHANDELING VAN FIBROMEN, COUPEROSE, PIGMENTATIE, OUDERDOMSVLEKKEN - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MEDISCH COSMETISCH > FIBROMEN, COUPEROSE, PIGMENTATIE
 
D.A.S Medical: HUID LIFTING ZONDER SNIJDEN EN ZONDER NAALDEN
 
 
De techniek staat niet stil
 
 
D.A.S. medical is een veilige effectieve techniek om zonder gebruik van naalden en zonder snijden overtollige huid te doen laten krimpen.
 
 
Deze behandeling wordt veelal gebruikt om ooglidcorrecties uit te voeren, waarbij de huid rondom de ogen en op de oogleden wordt verstrakt. Deze nieuwere techniek biedt veel voordelen tov de oudere bestaande ooglidcorrectie waarbij mensen vaak blauw worden, vocht vasthouden rondom de wond en uit de running zijn en wat te denken van zichtbare littekens.
 
Tijdens de behandeling wordt de huid oppervlakkig aangeraakt. Dit gebeurd dmv van een klein warm licht flitsje, waardoor in een seconde op die plek de huidvezels samen trekken en de huid laat liften.

 
De behandeling gaat qua tijd snel en gecontroleerd. Je kunt precies de gebieden behandelen die jij wilt, hoe klein ook. Het is niet pijnlijk maar voor de wat grotere oppervlakten werken we met verdovingscrème.
 

De behandeling geeft geen bloed en ook geen wondjes. De huid ziet er rood en (soms) lichtelijk gezwollen uit. Je voelt een tinteling die binnen een half uur weg trekt. Kleine bruine puntjes/korstjes zijn te zien, deze verdwijnen vanzelf na ongeveer 5 tot 7 dagen. De een geneest sneller dan de ander dus dit zal voor iedereen verschillend zijn. Wanneer de huid genezen is zal de roodheid nog zichtbaar zijn en langzaam wegtrekken. Dit kan variëren van een week tot 3 weken. Bij een groot gebied of een wat trage herstel zal het iets langer tijd nodig hebben. Denk bv aan medicijn gebruik of een wat ongezonde levensstijl.
 
 
Het aantal behandelingen hangt af van de huidkwaliteit en de keuze van de cliënt zelf. Er zijn verschillende mogelijkheden qua sterkte en gebruik. Alle overtollige huid kan behandeld worden (o.a. buik en binnenkant armen).

 
Tijdens een consult worden de mogelijkheden met u besproken.
 
 
De behandeling is af te raden bij:
 
Koortslip
 
Zon vakantie of zonnebank 6 weken na de behandeling
 
Vitamine C gebrek
 
 
Een combinatie behandeling met de CO2 Laser is een perfecte mogelijkheid om een face lift effect te creëren. Vraag ernaar bij uw behandelaar.

   
 
 
 
  
 

TARIEVEN
Ooglid boven
€ 375
Ooglid onder
€ 375
Kraaienpootjes
v.a. € 275
Bovenlip lijntjes klein
€ 275
Bovenlip lijntjes middel
€ 375
Bovenlip lijntjes groot
€ 475
Acne littekens 1e
€ 125
Acne littekens 2e
v.a. € 175
Striaev.a. € 250
Rimpels en lijnen (bv hals)
prijs in overleg na aanleiding van een consult
Kaaklijn
v.a. € 425
Slaaplijnen v.a. € 250
Littekens
prijs in overleg na aanleiding van een consult
Wratjes, Fibromen,
Spider Naevi,
Keloïde littekens
prijs in overleg na aanleiding van een consult
Huidlifting bij oren
v.a. € 400
                    

ONLINE RESERVERINGTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu