ENDERMOLOGIE - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BEHANDELINGEN
ENDERMOLOGIE® Lipomassage
Laat uw lichaam opnieuw modelleren

BINDWEEFSELMASSAGE, BODYCOUNTOURING, CELLULITE, HUIDVERSTEVIGING, SPIERONTSPANNING, LYMFEDRAINAGE, LIPOMASSAGE

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage. Hierbij wordt de huid verstevigd, cellulite verminderd en de lymfedrainage gestimuleerd, zodat de afvalstoffen het lichaam snel kunnen verlaten.

ENDERMOLOGIE® wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en door in- en uitrollende bewegingen bewerkt. Door middel van deze huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfvatenstelsel nieuwe stimulansen geeft en de afvoer van toxinen bevordert, brengt Endermologie® een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en maakt de huid gezond en sterk.

Resultaat: een slanker, mooier gevormd lichaam, een veerkrachtige stevige huid en de cellulite vrijwel verdwenen.

En dat alles dankzij een volkomen natuurlijke non-invasieve methode,die een aangenaam en ontspannen gevoel geeft. Immers, één van de sterkste punten van Endermologie® is dat het volkomen ongevaarlijk is. Voor  de behandeling is geen medische ingreep vereist en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Het gaat alleen om het herstellen en activeren van de organische functies. Endermologie® past dus perfect in een nieuwe filosofie van genezen, waarbij de voorkeur uitgaat naar natuurlijke oplossingen.

Behandeling voor:

 • Cellulitereductie
 • Huidversteviging                  
 • Silhouet  - plaatselijk vet
 • Doorbloedingstoornissen
 • Zware, vermoeide benen
 • Spierontspanning
 • Drainage-Mobilisatie  
 • Hoofdpijn door overspanning
BEHANDELING

Endermologie is een mechanische bindweefselmassage ter verbetering van de lichaamscontouren. Hierbij wordt de huid verstevigd, cellulite verminderd, de lymfedrainage en doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen versneld afgevoerd.

De sessies duren ongeveer 45 minuten en worden één tot twee keer per week herhaald.
Er is een speciaal outfit, de LPG Bodywear, ontworpen, zodat iedere klant zich op zijn/haar gemak kan voelen. Het verzekert daarnaast ook een optimale hygiëne.

De opmerkelijke resultaten van deze techniek kunnen worden geobjectiveerd door metingen en voor & na foto's met de photographical measuring station.

Endermologie kuurbehandeling:
Gemiddeld heeft u 15 tot 20 Endermologie lichaamsbehandelingen nodig, om een optimaal resultaat te bereiken:

Voorbeeld kuurbehandeling:
Fase I: 2 behandelingen per week > 14 behandelingen over 7 weken
Fase II: 1 behandeling per week > 4 behandelingen over 4 weken
Fase III:1 tweewekelijkse behandeling >  2 behandelingen over 4 weken
Nabehandeling iedere 4 tot 6 weken
De techniek van het apparaat Cellu M6 Keymodule S

Endermologie wordt uitgevoerd met technisch hoogwaardige apparatuur die de huidplooi pakt en door in en uitrollende bewegingen bewerkt. Het is een soort huidgymnastiek die het bindweefsel herstructureert, de bloedsomloop en het lymfevatenstelsel stimuleert en de afvoer van afvalstoffen bevordert.

Zo wordt de Cellu M6 Keymodule het ideale systeem, want met de juiste hulp en ondersteuning heeft het bindweefsel de mogelijkheid zich te vernieuwen.
Dankzij jarenlange ervaring wist LPG hun systemen verder te evolueren en te ontwikkelen. Zo ontstonden roterende cilinders die onafhankelijk van elkaar kunnen werken en zich los van elkaar kunnen bewegen: de ene naar de andere toe (Roll'in), in tegengestelde zin (Roll'out) of samen in dezelfde richting (Roll'up). Het zet een natuurlijk proces van verwijdering van vetophopingen op gang en het maakt de huid gezond en sterk. De cilinders zijn in staat om het weefsel op  te tillen, uit te rekken, te mobiliseren, te mechaniseren, te ontspannen, samen te brengen, los te maken, kortom om de talloze veranderingen die het bindweefsel ondergaat, te overwinnen.
Cellulite - wat is dat?

Cellulite is de benaming voor de uiterlijke verschijnselen, die het gevolg zijn van een verstoorde stofwisseling in het bindweefsel. Het is geen ziekte of ontsteking, maar een aandoening die kan leiden tot een bovenmatige omvang van bepaalde delen van het lichaam.

Het bobbelige uiterlijk van cellulite is het gevolg van een abnormale ophoging in het bindweefsel van huid en onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel is er sprake van een ophoping van vet in de adipocyten (vetcellen van de onderhuid) en van water eromheen (huid en onderhuid). Naarmate de adipocyten groter worden, vervormen ook de omhulsels. Dit trekt aan de aanhechtingspunten aan de huid waardoor een "wattendeken"-effect ontstaat.
In dit stadium is het grootste probleem dat het proces zichzelf onderhoudt doordat de bloedsomloop   wordt verstikt. Hierdoor ontstaat stagnatie van de toxinen hetgeen de voeding van de huid verarmt. De bindweefselcel gaat samenklonteren, verliest zijn soepelheid en wordt fibreus. Dit buitengewoon onesthetische verschijnsel maakt de cellulitezones tot inerte, verwaarloosde gebieden waar geen enkele vorm van lichamelijke oefening en geen enkele vermageringskuur, hoe drastisch ook aangepakt, vat op heeft.

Oorzaak en behandeling

Vooral vrouwen hebben veel last van vetophopingen op plaatsen waar zij dit niet wensen.
Naast een verkeerd voedingspatroon is de belangrijkste reden de hormoonwerking. Huidweefsel is zeer gevoelig voor hormonale veranderingen (menstruatie, zwangerschap, menopauze) die de vorming van vetopeenhopingen en vetreserves stimuleren. Bij een enigszins zittend leven en een onevenwichtig voedingspatroon kan de situatie snel verergeren als er plaatselijke vetplooien verschijnen.

Wij bieden met Endermologie een techniek om cellulite te behandelen en het lichaam doeltreffend en zonder gevaar weer in goede vorm te krijgen, op plaatsen die u wenst.
Zichtbare Resultaten, die worden geevalueerd:

De resultaten van de Endermologie techniek kunnen worden geobjectiveerd door metingen en voor en na foto's met de Photographical Measuring Station Result 6. De veranderingen worden het duidelijkst op de zones die er het meest baat bij hebben, zonder dat de klant volume verliest op plaatsen waar dat niet wenselijk is. Door haar relaxerende en verzachtende werking heeft Endermologie® bovendien ook een onmiskenbare anti-stresswerking.

  Anti-cellulite behandeling
                                            


   Voor en na opnames van een Endermologie® anti-cellulite behandeling.

   Bodycontouring    Voor en na opnames van een Endermologie® Bodycontouring.

    Veel gestelde vragen...

    Werkt het echt? Heeft u resultaten gezien?
    • Ja,  het werkt. Dit is gebleken uit duizenden studies in Europa. En binnen 4 maanden  na de start in Amerika, werden er gelijkwaardige resultaten bewezen in foto's en  getuigschriften.

    Hoeveel behandelingen kan ik krijgen in 1  week?
    • Het gemiddelde aantal behandelingen is 2 per week. Als u  gelijktijdig in het proces zit van een bepaalde gewichtsafname of als u reeds  lange tijd een problematische celluliteconditie heeft, dan heeft 1 behandeling  per week de voorkeur. Meer dan 2 behandelingen per week zullen geen sneller  resultaat geven.

    Hoe lang duurt een behandeling, en werkt u alleen aan  mijn probleemgebieden?
    • Een behandeling heeft een duur van gemiddeld 45  minuten. Wij behandelen met name uw probleemgebieden, maar er wordt ook tijd  gegeven om andere gebieden te stimuleren en te behandelen.

    Hoeveel  behandelingen zijn er nodig om resultaat te zien?
    • Meestal ziet men  resultaat binnen 5 of 6 sessies, maar 14 is het gemiddelde aantal aanbevolen  behandelingen.

    Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?
    • Van  enige maanden tot een paar jaar, afhangend van uw leeftijd, levensstijl, en  verandering in hormonen. Wij bevelen u aan om na beëindiging van uw sessies eens  per maand uw behandelingen bij te houden, zodat het resultaat langer behouden  blijft.

    Hoe lang moet ik na een liposuctie of een buikwandcorrectie  wachten om een behandeling te kunnen beginnen?
    • Voordat u een behandeling  wilt beginnen, kunt u het beste eerst uw behandelend arts raadplegen. Meestal  zult u moeten wachten totdat het drukverband van uw lichaam mag worden  verwijdert.

    Vervangt deze behandeling een dieet en lichaamsbeweging?                          
    • Nee. Wij bevelen u zelfs aan om ENDERMOLOGIE® behandelingen te  combineren met een dieet en lichaamsbeweging / oefeningen. In de meeste  gevallen verbetert dit aanzienlijk de resultaten.

    Wat voor gevoel zal  ik hebben tijdens de behandeling? Is de behandeling pijnlijk?
    • Het gevoel  is gelijk aan een diepe massage. De meeste klanten vinden de behandeling vrij  prettig. De sterkte van de behandeling kan individueel worden aangepast aan uw  persoonlijke voorkeur.

    Hoe voel ik me na de behandeling?
    • De  meeste klanten beweren zich heel ontspannen te voelen en een energietoename op  te merken. Aangezien het lymphensysteem gestimuleerd wordt, bevelen wij u aan om  elke dag tenminste 2 liter (8 glazen) water te drinken tijdens de duur van uw  behandeling.

    Zijn er eventueel bijwerkingen waar ik rekening mee moet  houden?
    • Nauwelijks. Er kan sprake zijn van tijdelijke blauwe plekken

    Kan ik behandeld worden tijdens de zwangerschap?
    • Er is geen  sprake van verband tussen ENDERMOLOGIE® en moeilijkheden tijdens zwangerschap.  Echter, wij raden u aan om tijdens de zwangerschap GEEN behandelingen te  ondergaan.

    Werkt deze behandeling ook op mannen?
    • Zeker. Voor  probleemgebieden zoals op de heupen en bij slap borstweefsel bij mannen, zijn de  resultaten bijzonder goed.

    Waarom wordt er speciale kleding gedragen  tijdens de behandeling?
    • De panty-achtige bodysuit geeft de ENDERMOLOGIE®  apparatuur de kans om soepeler over het lichaam te glijden en verzekert u  optimale hygiëne.

    Verandert de kleur van mijn huid door deze machine?  Zal ik gewicht verliezen?
    • U zult wellicht een verbetering in huidskleur  zien na gebruik van de machine. Het aangezicht van striae en losse huid zullen  verbeteren. Deze machine is er niet voor gewichtsafname. Alhoewel, veel klanten  beweren makkelijker gewicht te zijn verloren, met name vetgewicht, tijdens het  gebruik van deze machine, dan ze ooit hebben gedaan.
    Wat is het  verschil tussen ENDERMOLOGIE® en liposuctie? Kan ENDERMOLOGIE® worden  gebruikt in plaats van liposuctie?
    • ENDERMOLOGIE® gaat niet in de huid,  wat wel gebeurt bij liposuctie. Sommige mensen proberen ENDERMOLOGIE® en kiezen  dan om te wachten op het krijgen van liposuctie. Sommigen kiezen voor beide  behandelingen als een combinatie voor het oplossen van hun probleem.
    TARIEVEN

    Intake met Endermologie proefbehandeling € 30

    ENDERMOLOGIE LIPOMASSAGE:

    Per behandeling | 45 min € 69

    1e kuur van 10 behandelingen € 575

    2e of 3e  kuur van 10 behandelingen € 475

    Nabehandeling € 55

    Behandelpak € 30


    Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu