ENVIRON BETA ACTIVE PRODUCTEN - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN > ENVIRON® VITAMIN SKIN THERAPY
    ENVIRON® BETA ACTIVE (ACNE)

    Het B-Active gamma is een huidverzorgingsprogramma dat in het bijzonder aanbevolen is voor personen met een probleemhuid (acne). Vitamine A, gecombineerd met ingrediënten zoals salicylzuur* , Australische tea tree oil en colostrum hydrateren en pakken tegelijk de oorzaken van puistjes aan. Wij raden aan om het B-Active gamma te gebruiken in combinatie met AVST Vitamin A, C & E Body Oil.


ENVIRON® BETA ACTIVE Sebuprep

Beschrijving
Deze pre-reiniger is essentieel voor een diepe reiniging. Helpt mee-eters en puistjes te bestrijden door de natuurlijke talgproductie te reguleren en overtollige talg en onzuiverheden te verwijderen. Geschikt voor de verstopte, vette en probleemhuid.

Advies voor gebruik
Zowel 's morgens als 's avonds gebruiken, vóór het reinigen van de huid.
Rijkelijk op het gelaat aanbrengen en met de vingertoppen of met een zachte borstel gedurende 3 à 5 minuten inmasseren met bijzondere aandacht voor de probleemzones. Gedurende 10 minuten oplaten en hierna reinigen met Sebuwash.

• Opgelet: personen die allergisch zijn voor salicylzuur (aspirine), een beta hydroxy zuur, mogen dit product niet gebruiken.
• Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat beta hydroxy zuren (BHA's). Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.
• Producten die beta hydroxy zuren bevatten zijn niet aanbevolen voor baby's en kinderen.

Actieve ingrediënten
• Minerale olie : uiterst geraffineerd, hydrateert, lost de talg in de poriën op
• Salicylzuur : beta hydroxy zuur, verwijdert dode huidcellen, verdunt talg, antibacterieel, ontstekingswerend
• Tea Tree Oil : antibacterieelTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu