FILLERS - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

BEHANDELINGEN
           
BEHANDELING MET FILLERS

Fillers zijn ideaal als u een jonger en gladder gezicht wenst. Behandeling met fillers geeft vaak zelfs beter resultaat dan een facelift. Naar mate we ouder worden, verslapt de huid en vermindert ook het botvolume. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien. Injecties met de zogeheten fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundige arts worden uitgevoerd. Het brengt behalve een kortdurende roodheid en zwelling weinig ongemakken met zich mee.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.


TARIEVEN
Teosyal® Hyaluronzuur behandelingen

Teosyal Global Action per 1,0ml € 370,00

Teosyal First Lines per 0,7ml € 225,00

Teosyal Deep Lines per 1,0ml € 395,00

Teosyal Ultra Deep per 1,0ml € 425,00

Teosyal Kiss per 1,0ml € 395,00

Teosyal Ultimate (liquid facelift) per 1,0ml € 425,00

Teosyal Ultimate (liquid facelift) per 3,0ml € 900,00

Teosyal Redensity I per 1,0ml € 225,00

Teosyal Redensity II per 1,0ml  € 375,00

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu