FILLERS DOOR COSMETISCH ARTS - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MEDISCH COSMETISCH
BEHANDELING MET FILLERS

Fillers zijn ideaal als u een jonger en gladder gezicht wenst. Behandeling met fillers geeft vaak zelfs beter resultaat dan een facelift. Naar mate we ouder worden, verslapt de huid en vermindert ook het botvolume. Hierdoor ontstaan rimpels en plooien. Injecties met de zogeheten fillers zijn effectief en veilig, mits ze door een deskundige arts worden uitgevoerd. Het brengt behalve een kortdurende roodheid en zwelling weinig ongemakken met zich mee.

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.
Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
NEUSLIPLIJN

De neusliplijn is de plooi die vanaf uw neusvleugels richting de mondhoeken loopt. Bij veel mensen is deze plooi al van jongs af aan zichtbaar. In de loop der jaren zakt het onderhuidse vetweefsel vanaf het jukbeen naar beneden. Deze verzakking veroorzaakt een zwaarte in de wang ter hoogte van de neusliplijn. Het gevolg is een steeds dieper wordende lijn die bovendien kan gaan doorlopen richting de kaaklijn. Dit kan zorgen voor een zorgelijke, strenge of vermoeide uitstraling.

In een relatief vroege fase ontstaat door het lachen een huidrimpel die op een bepaald moment niet meer verdwijnt. In dit geval kan de neusliplijn uitstekend worden behandeld met Teosyal Global Action. Tijdens de behandeling wordt de huidlijn direct onder plooi opgevuld waarbij het effect ongeveer 12 maanden zichtbaar blijft. Door een tijdige behandeling van deze huidlijnen wordt de vorming van diepere onomkeerbare rimpels voorkomen.

In een verder gevorderd stadium zullen fillers in de neusliplijn gecombineerd moeten worden met een herstel van het jukbeenvolume om een mooi herstel te krijgen van de natuurlijke en zachte contouren in uw gezicht.
AFHANGENDE MONDHOEKEN

Huidplooien onder de mondhoeken, zogenaamde marionetlijnen, kunnen uw gezicht een ontevreden en trieste uitstraling geven. Daarbij kunnen ook smetplekjes ontstaan in de plooien onder de mondhoeken. Dit kunnen wij verhelpen door een correctie van de mondhoeken waarbij gestreefd wordt naar een horizontale stand van de mondhoeken.

Afhangende mondhoeken kunnen op diverse manieren worden behandeld. Soms is het plaatsen van een stevige Teosyal filler onder de mondhoeken al voldoende om de benodigde steun te creëren en de mondhoeken te liften. Het kan echter ook nodig zijn om de volledige marionetlijn op te vullen. De effecten van dergelijke behandelingen blijven veelal 12 maanden zichtbaar.

Sommige mensen ervaren al op relatief jonge leeftijd mondhoeken die naar beneden trekken. In dat geval is meestal sprake van teveel spieractiviteit onder de mondhoeken, de mondhoeken worden hierdoor teveel naar beneden getrokken. Een kleine hoeveelheid Botox® kan deze overmatige spieractiviteit corrigeren.DE LIPPEN

Uw lippen kunnen een ware blikvanger zijn in uw gezicht. Mooie, volle lippen kunnen bijdragen aan een sensuele en jeugdige uitstraling. Bij de behandeling van de lippen maken wij een onderverdeling tussen de rimpels rondom de lippen en opvulling van het lippenrood zelf.

Lipsticklijntjes
Rimpels rondom de lippen worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, maar komen ook gewoon voor bij niet-rokers. Deze hinderlijke rimpels kunnen extra opvallen wanneer u lippenstift draagt en de kleur doorloopt in deze lijntjes. Door gebruik te maken van Teosyal First Lines of Redensity II kunnen wij de contour van uw lippen herstellen en deze storende rimpels verzachten.

Vollere lippen
Als u altijd al vollere lippen wilde dan is dit binnen handbereik door het opvullen van het lippenrood. Het kan echter ook zijn dat u enkel het lipvolume terug wilt krijgen dat verloren is gegaan bij het verouderingsproces. Teosyal biedt meerdere fillers die gebruikt kunnen worden voor het vergroten van de lippen, zoals First Lines en Kiss. Uw lippen krijgen het volume dat u wenst en afhankelijk van het gekozen product houdt het effect 9 tot 12 maanden aan.

lipvoorenna
liplijntjes
TARIEVEN

Teosyal® Hyaluronzuur behandelingen
Teosyal Global Action
per 1,0 ml€ 370
Teosyal First Lines
per 0,7 ml€ 225
Teosyal Deep Lines
per 1,0 ml€ 395
Teosyal Ultra Deep
per 1,0 ml€ 425
Teosyal Kiss
per 1,0 ml€ 395
Teosyal Ultimate (liquid facelift)
per 1,0 ml€ 425
Teosyal Ultimate (liquid facelift)
per 3,0 ml€ 900
Teosyal Redensity I
per 1,0 ml€ 225
Teosyal Redensity II per
per 1,0 ml€ 375

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.

Onze cosmetische artsen zijn aan volgende dagen bij ons werkzaam:

DATA COSMETISCHE ARTSEN

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu