JANE IREDALE MAKEUP - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN > JANE IREDALE® SKIN CARE MAKE-UP
    Jane Iredale skin care make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED. 
Smooth Affair® Facial Primer & Brightener

De huid voelt gevoed aan en ziet er egaler uit. Make-up kan gemakkelijk aangebracht worden en houdt langer. De lichte , frisse geur werkt oppeppend. Het pompelmoes extract stimuleert de glans en doet de huid stralen, vermindert zichtbare poriën en rimpels en kan zelfs helpen bij het vervagen van onregelmatige pigmentatie. Appel extract is een gladmakend anti oxidant dat de huid peelt, verfijnt en verjongt. Extracten van groene en witte theeblaadjes en Royal Jelly zijn anti verouderend en voorkomen ontstekingen. Sap uit aloëbladeren verzacht en kalmeert de huid. Algenextract is anti verouderend, verstevigt de huid en voorkomt vochtverlies. Extract van olijfbladeren stimuleert de celvernieuwing van de opperhuid. Kamperfoelie-extract helpt bij het reinigen van de opperhuid. Niet-comedogeen, hypoallergeen, getest op gevoeligheid, klinisch en dermatologisch getest.

Gebruik Smooth Affair™ als een primer vooraleer make-up aan te brengen en na de reiniging van het gelaat voor een gezonde, stralende en gehydrateerde huid. Verspreid het product gelijkmatig met de vingertoppen tot absorptie. Gebruik alleen of in combinatie met uw favoriete dagcrème.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu