JANE IREDALE MAKEUP - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN > JANE IREDALE® SKIN CARE MAKE-UP
    Jane Iredale skin care make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED. 
Lid Primer

Heb je je al ooit afgevraagd hoe je kan vermijden dat oogschaduw uitloopt op glimmende oogleden of hoe je favoriete kleur langer blijft zitten? Onze primer voor de oogleden doet ook dienst als oogschaduw die je met je vinger kan aanbrengen om je ogen een glanzende wetlook te geven. Gehydrateerde silica brengt de talgafscheiding zodanig in evenwicht dat de kleuren nooit meer zullen uitlopen.

Met ons camouflageborsteltje breng je een dun laagje aan op het ooglid. Het zal dienen als highlighter daar waar je geen oogschaduw aanbrengt en als primer daar waar je wel oogschaduw gebruikt. Breng geen te dikke laag aan, anders zal de kleur uitlopen. Heb je last van glimmende oogleden, breng dan eerst de Lid Primer over de volledige oogzone aan. Vervolgens verdeel je met de Eye Shader brush de kleur gelijkmatig over het oog vanaf de wimperlijn tot de wenkbrauw. Kan zowel als primer en als highlighter aangebracht worden op voorhoofd en jukbeenderen.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu