JANE IREDALE MAKEUP - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

PRODUCTEN > JANE IREDALE® SKIN CARE MAKE-UP
    Jane Iredale skin care make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED. 
PurePressed® Blush

Bevat geen chemische kleurstoffen of eventuele huidirriterende ingrediënten. Voor toepassing op ogen en lippen. Formule op basis van voedende mineralen. Een blush met een zacht en luchtig resultaat. Voor een prachtige en natuurlijke look.

Breng aan met onze White Fan of Dome Brush. Breng bronzer aan op het buitenste deel van de jukbenen en vervaag naar boven toe op de jukbeenderen. Op de appeltjes van de wangen gebruik je vervolgens een lichtere kleur. Beweeg de borstel naar buiten toe en neerwaarts, weg van de bovenzijde van de jukbeenderen. Laat de twee kleuren in elkaar overlopen. Dit doe je het best met de borstel waarmee je de basis aanbracht. De perfecte blushkleur voor jou is de kleur van je wangen wanneer je bloost. Om je gelaat smaller te maken, breng je de blush aan in het midden van het gelaat, maar niet verder dan het midden van de iris. Twee kleuren creëren een subtiele, geraffineerde look. Om je gelaat breder te maken, breng je de blush enkel aan op de buitenkant van het gelaat. Kies een gelijkaardige kleur voor je blush en lippen voor een natuurlijk, evenwichtig effect.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu