Microdermabrasie | Kristal peeling - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Microdermabrasie | Kristal peeling

Behandelingen > Gezichtsbehandelingen
Microdermabrasie
Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie (kristal-peel) is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling met als resultaat een mooier en gladder uiterlijk van uw huid. Met deze pijnloze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen - die bij het ouder worden minder snel op natuurlijke wijze verdwijnen - losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt. Microdermabrasie (kristal-peel) is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling met als resultaat een mooier en gladder uiterlijk van uw huid.
Microdermabrasie
Wat is Microdermabrasie?

Microdermabrasie is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met  zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuumdruk tegen de huid  geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen  ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door  het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het  helingsproces bespoedigd. Na de behandeling wordt een speciale crème aangebracht om herstel van de huid te  ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te  worden aangebracht.

Hoe lang en hoe vaak Microdermabrasie?

De  Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. Afhankelijk van de  huidsituatie zijn, om een goed resultaat te krijgen, minimaal 5  behandelingen met een interval van 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede  huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een  nabehandeling te laten doen. Na de eerste behandeling  voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt.  Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na  meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid  geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

Wat kunt u van Microdermabrasie verwachten?

  • de huid verjongend / verbeterend
  • rimpels en (acne) littekens vervagen
  • de huid wordt diep gereinigd
  • vlekjes en verkleuringen verdwijnen

Aan het eind van de behandelingsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

De kosten zijn afhankelijk van de huidsituatie en daarmee de behandelingsduur. Iedere behandeling gaat een intake vooraf waarbij het aantal behandelingen, de aard van de behandelingen en het behandelingsgebied vastgesteld wordt.

TARIEVEN

Microdermabrasie en mesotherapie | € 95,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Microdermabrasie intens | € 115,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Aansluitend wordt een alginaatmaser aangebracht en ontvangt u een hoofdhuidmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Microdermabrasie collageen intens | € 135,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Aansluitend wordt een collageenvliesmasker aangebracht en ontvangt u een hoofdhuidmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Genoemde prijzen zijn per behandeling.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu