MICRODERMABRASIE - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

COSMETISCH
Microdermabrasie              
VACU-PEEL kristalpeeling

De kristal-straal methode voor een mooie en jonge huid
Voelt  uw huid zacht en fris aan zoals u dat wenst? Of bent u niet tevreden omdat uw  huid bedekt is met bruine vlekken, acne littekens, rokershuid en/of rimpels en  plooien. Met  onze microdermabrasie (kristal-peel) behandeling wordt in korte tijd de  huidconditie en daarmee uw uiterlijke verschijning aanzienlijk verbeterd. Met  deze pijnloze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen -die bij het ouder worden minder snel op  natuurlijke wijze verdwijnen-
 
                
losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe  huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is  aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen  sterk toeneemt, waardoor sneller verjonging van de huid  plaatsvindt.


Wat is microdermabrasie?
Microdermabrasie is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met  zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuumdruk tegen de huid  geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De  microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen  ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door  het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het  helingsproces bespoedigd. Na de  behandeling wordt een speciale crème aangebracht om herstel van de huid te  ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te  worden aangebracht.


Hoe lang en hoe vaak Microdermabrasie?
De  Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. Afhankelijk van de  huidsituatie zijn, om een goed resultaat te krijgen, minimaal 5  behandelingen met een interval van 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede  huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een  nabehandeling te laten doen.
Na de eerste behandeling  voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt.  Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na  meerdere behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid  geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

Wat kunt u van microdermabrasie verwachten?

  • de huid verjongend / verbeterend
  • rimpels en (acne) littekens vervagen
  • de huid wordt diep gereinigd
  • vlekjes en verkleuringen verdwijnen

Aan het eind van de behandelingsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.

De kosten zijn afhankelijk van de huidsituatie en daarmee de behandelingsduur. Iedere behandeling gaat een intake vooraf waarbij het aantal behandelingen, de aard van de behandelingen en het behandelingsgebied vastgesteld wordt.TARIEVEN

Microdermabrasie en mesotherapie | € 95,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Microdermabrasie intens | € 115,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Aansluitend wordt een alginaatmaser aangebracht en ontvangt u een hoofdhuidmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Microdermabrasie collageen intens | € 135,-
Reiniging van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Intensieve kristalpeeling van de huid. Daarnaar worden overtollige kristallen verwijderd en een werkstofgel aangebracht en middels een naaldloze mesotherapie in de huid gesluisd. Aansluitend wordt een collageenvliesmasker aangebracht en ontvangt u een hoofdhuidmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

Genoemde prijzen zijn per behandeling.

ONLINE RESERVERINGHeeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel met 0183-635357 of maak
hier online uw afspraak.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu