Microneedling - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Microneedling

Behandelingen > Gezichtsbehandelingen
Microneedling
Wat is Microneedling?

De huid in de diepte vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen. Dit kan met de Enterpen! De nieuwste microneedling techniek. Een behandeling met de Enterpen is geschikt voor het verstevigen van de huid door het stimuleren van de collageen aanmaak en het verminderen van littekens die zijn ontstaan door acné. Ook fijne lijntjes/rimpels kunnen verminderen of geheel verdwijnen en poriën verkleinen met behulp van de Enterpen.
Microneedling
Hoe werkt de Enterpen?

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

Waar wordt de Enterpen voor gebruikt?

De Enterpen wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • (Acné) littekens
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadiging
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig met de Enterpen. Deze behandelingen dienen ongeveer om de week te worden ondergaan. Na de behandeling adviseren wij om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met zonbescherming. Voorafgaande de behandeling dient u minimaal 3 weken voor de eerste behandeling de AVST 1 Moisturizer van Environ te gebruiken. Het is bij deze behandeling belangrijk om de huid voldoende met vitamines de supplementeren. In overleg met de huidspecaliste kunt u bovendien huidverbeterende producten en nutricosmetics gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

voor en na microneedling
voor na micro
TARIEVEN
Microneedling € 125
Genoemde prijzen zijn per behandeling.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu