NANO DERMABRASIE (Enterpen) - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

COSMETISCH
NANO-DERMABRASIE

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot versteviging en celvernieuwing. De huid voelt na de behandeling zacht en fris aan.

Nano-dermabrasie met de ENTERPEN wordt toegepast bij de behandeling van:

  • Ruwe huid
  • Couperose
  • Zonbeschadigingen
  • Herstellende Acne
  • Grauwe huid
  • Verouderde huid
  • Oppepper voor de huid
  • Betere doorbloeding


VRAAG & ANTWOORD

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?
Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna een peeling op de huid wordt aangebracht. Tijdens de behandeling wordt een hyaluronzuurserum aangebracht en voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. De behandeling duurt gemiddeld 30 tot 45 minuten.

WAT VOEL IK DIRECT NA DE BEHANDELING?
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren afnemen.

HOE VERZORG IK MIJN HUID NA DE BEHANDELING?
In overleg met uw behandelend huidspecialist kunt u huidverzorgingsproducten gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

HOE VAAK MOET IK DE BEHANDELING HERHALEN?
Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Deze behandelingen dienen in kuurverband te worden ondergaan.

TARIEVEN

NANO-DERMABRASIE  € 95,-
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Intensieve peeling aangepast aan de huidconditie. Insluizen van hyluronzuur middels nano dermabrasie (Enterpen). Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

NANO DERMABRASIE INTENSIEF € 115,-
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Intensieve peeling aangepast aan de huidconditie. Insluizen van hyluronzuur middels nano dermabrasie (Enterpen). Aansluitend wordt een alginaatmasker aangebracht en ontvangt u een hoofdhuid, hand/arm- of voetmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

NANO DERMABRASIE COLLAGEEN INTENSIEF € 135,-
Reiniging en voorbereiding van de huid met de vitamine producten van Environ. Intensieve peeling aangepast aan de huidconditie. Insluizen van hyaluronzuur middels nano dermabrasie (Enterpen). Aansluitend wordt een collageenvliesmasker aangebracht en ontvangt u een hoofdhuid, hand/arm- of voetmassage. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.


Genoemde prijzen zijn per behandeling.


Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu