PROTEINEDIEET - BodyEsthetics

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

AFSLANKEN
                  
  Eiwitdieet

  Het eiwitdieet is een dieet op basis van veel eiwitten (proteïnen), veel verse groenten, weinig koolhydraten en weinig verzadigd vet. Door de sterk verlaagde inname van koolhydraten schakelt het lichaam na ongeveer 48 uur over op een andere  energieleverancier: de opgeslagen vetten. Het gevolg hiervan is verbranding van het eigen lichaamsvet, een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Dit proces is het ketose proces.

  Omdat de producten veel eiwitten bevatten werken ze erg verzadigend. Een hoge verzadiging draagt ertoe bij dat een dieet beter wordt volgehouden. Het programma bestaat uit verschillende fases, waarin aandacht is voor een gezond eetpatroon op de lange termijn en beweging. Als de fases goed worden gevolgd zal er na beëindiging van het dieet, mits er een gezond eetpatroon met voldoende beweging wordt vastgehouden, geen sprake zijn van het alom bekende jojo-effect.
   
  Je start in fase 1, de strenge fase. Hierbij eet je zes keer per dag een speciaal eiwitproduct aangevuld met verse groenten en voedingssupplementen. Als je 2/3 van je streefgewicht kwijt bent mag je naar het volgende fase. Fase 2 is ook wel het gematigde fase, de warme maaltijd bestaat uit een stukje vis of mager vlees met groenten. Het afslanken gaat daar nog steeds door. Het is ook mogelijk om in fase 2 van het eiwitdieet te starten. De laatste loodjes volgen als het streefgewicht is behaald. Fase 3. je bouwt het eiwitdieet langzaam af en leert ondertussen hoe een gezond eetpatroon er uit ziet en welke koolhydraten je wel en niet kunt eten. Daarna begin je aan de nieuwe levensstijl in balans, waarbij je werkt aan de aanpassing van de oude eetgewoonten en zorgt voor voldoende beweging.
   
  Om blijvend gewicht te verliezen is het van belang dat er een verandering plaatsvindt in de eetgewoonten en het eetgedrag. Hierbij kan de hulp van een Dieetcoach worden ingeschakeld.
10% korting op uw online aankoop eiwitproducten!

Vul onderstaande gegevens in en ontvang de unieke promotiecodeTerug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu