PRP BLOEDPLASMA BEHANDELING DOOR COSMETISCH ARTS - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MEDISCH COSMETISCH
PRP bloedplasma behandeling

PRP behandeling staat voor plaatjes rijk plasma afkomstig uit je eigen bloed, voorzien van groeifactoren die tal van activerende stoffen bevatten met een sterk verjongend effect op de huid.

Deze behandeling wordt ook wel huidverjongingsbehandeling genoemd. Op dit moment zijn er verschillende termen in omloop waarmee deze behandeling bedoelt wordt: Vampire facelift, PRP (Platelet Rich Plasma), Vampire Therapy.

Het belangrijkste effect van de PRP behandeling is de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de stevigheid van de huid. Bij het ouder worden verliest de huid collageen waardoor deze ‘losser’ en ‘slapper’ wordt. Door de behandeling wordt de huid zelf geactiveerd om nieuw collageen aan te maken en wordt hierdoor steviger en dikker.
 

WERKING
 
Nadat ongeveer 20 ml van het bloed van een cliënt is afgenomen, wordt dit bloed gecentrifugeerd.
Na enige minuten is het bloed gescheiden in rode bloedcellen en bloedplasma. Dit bloedplasma wordt gebruikt tijdens de behandeling.

Het effect van de behandeling wordt ondersteund door bepaalde biologische stoffen, welke we op het laatst aan het serum worden toegevoegd.
 
De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling en kan elke maand herhaald worden.

PRP voorziet in de behoefte van cliënten die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van het gelaat, met behulp van lichaamseigen stoffen en processen.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door Drs Dennis Bartels en Esther de Boer. Ze hebben al sinds 2006 ervaring in het toepassen van deze behandeling.
TARIEVEN

Ogen (boven/onder), kraaienpootjes € 425
Bovenlip € 325
Wangen € 475
Full face € 750

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Uw gecertificeerde behandelaar zal al uw vragen beantwoorden tijdens een consult, en samen met u beslissen of een behandeling voor u geschikt is.

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.

Onze cosmetische art Drs. Dennis Bartels is aan volgende dagen bij ons werkzaam:


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu