Rimpelbehandelingen en huidverjonging - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Rimpelbehandelingen en huidverjonging

Wat wij behandelen
Cosmetische behandelingen tegen rimpels
Environ skincare
ENVIRON® Vitamine Skincare

Environ® biedt u een progamma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor vrouwen en mannen, alle huidtypes en -condities voor elke leeftijd en elk levensstadium.
Valmont
VALMONT celtherapie

Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.


Bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.

Naaldloze mesotherapie
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.

Nano-dermabrasie
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.

Peelings
Peelings

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.

Microdermabrasie
Microdermabrasie

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.

Microneedling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.


Medisch-cosmetische behandelingen tegen rimpels
Botox
Botox
®

Behandeling middels Botox® bij rimpels, hoofdpijn (migraine) en overmatige transpiratie.

Fillers
Fillers

Behandeling door middel van injectables met hyaluronzuur bij rimpels en voor volumenherstel in het gezicht en de lippen.

PRP
PRP Bloedplasma

Behandeling middels plasma uit eigen bloed bij rimpels en voor verjonging en verbetering van de huidconditie en bij dunner wordend haar.

Fractional laser
Fractional laser

Behandeling voor huidverjonging en huidverbetering door gefractioneerde laser technologie.

Fractional CO2 laser
Fractional CO2 laser

Invasieve behandeling voor huidverjonging en huidverbetering bij hardnekkige huidcondities en littekens.

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu