SPA SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN BEHANDELINGEN - BodyEsthetics

BodyEsthetics
B e a u t y  C l i n i c
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WELLNESS
FACE & BODY RITUALS

Een behandeling bij BodyEsthetics zult u ervaren als een unieke (anti-stress) behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen worden afgestemd op de conditie van uw huid. Een ontspannende en verzorgende behandeling van het gezicht en lichaam. Met de heerlijke geuren van onze Scrub & Rub producten kunt u genieten van een complete gezichts- een lichaamsbehandeling met optioneel een lichaamsscrub.

FACE & BODY RITUAL BEHANDELINGEN
Tijdens deze behandeling worden niet alleen het gelaat en decolleté gereinigd, gescrubd en verzorgd, maar wordt ook de rest van je lichaam gescrubd en gemasseerd.

SPA FACE & BODY | 75 min
Massage van de rug en achterkant benen. Aansluitend een complete gezichtsbehandeling. Tijdens het gezichtsmasker wordt de voorkant van het lichaam gemasseerd.

SPA FACE & BODY MET SCRUB | 90 min
Scrub en massage van de rug en achterkant benen. Aansluitend een complete gezichtsbehandeling. Tijdens het gezichtsmasker wordt de voorkant van het lichaam gescrubd en gemasseerd.

BODY SCRUBMASSAGE | 45 min
Tijdens deze behandeling wordt uw lichaam masserend gescrubd. Een ideale voorbereiding op alle andere, meer specifieke behandelingen, bijvoorbeeld kuurbehandeling en voor of na een zonvakantie.


TARIEVEN

Spa Face & Body behandelingen

Spa face & body | 75 min € 85,-
Spa face & body | 90 min € 95,-Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu