VALMONT PRODUCTEN ENERGIE - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VALMONT PRODUCTEN ENERGIE

energieritueel gamma
  VALMONT CELTHERAPIE

  De hele dag door cellulaire activiteit voor uw huid. Of u nu kiest voor de werking van het drievoudig DNA of RNA in liposomen, of wellicht de peptidencocktail-proteïne met antirimpelwerking - met de gezichtsverzorging van Valmont bent u op de goede weg.

  PRODUCTEN PRIJSLIJST:    
detox cream
DetO2x cream
Strak van buiten, zuiver van binnen met het nieuwste (kuur)product van Valmont".

Een vale teint, overmatig talg en vermindering van antioxiderende bescherming. Luchtvervuiling en slechte milieucondities zorgen ervoor dat de huid het zwaar te verduren heeft en verstikt. De cellen krijgen niet voldoende zuurstof, waardoor het verouderingsproces wordt versneld en de glans verdwijnt.

Met de introductie van de DetO2x Cream biedt Valmont een doeltreffende en gerichte oplossing om de huid opnieuw energie in te blazen. De nieuwe crème is in drie fases actief, zowel aan de oppervlakte van de huid als binnenin de epidermis. Allereerst zorgt het unieke, zuiverende O2 complex - bestaande uit een derivaat van perfluorkoolstof en een plantaardig extract van de Oost-Indische kers - voor het herstel van de cellen, door een dosis zuurstof in de kern van de cellen te injecteren. Vervolgens richt het revolutionaire complex zich op de mitochondriën, die als long van de cel fungeert, om de koolstofdioxide-deeltjes die de cellen verstikken, te verwijderen. Tot slot stimuleert het appelstamcelextract van de Zwitserse Uttwiler Spätlauber de celvernieuwing. De uitzonderlijke eigenschap van deze vrucht om maanden goed te blijven en er aldoor stralend, ferm en vol uit te zien, bevordert de levensduur van cellen en vertraagt de huidveroudering. Het resultaat is een stralende huid vol nieuwe energie! Daarnaast zorgt het bekende drievoudige DNA complex voor het handhaven en stimuleren van de essentiële functies van de huid waardoor deze er direct gezonder, voller en strakker uitziet.

HOE TE GEBRUIKEN:
 • Breng 's ochtends eerst het Prime B-Cellular serum aan en gebruik vervolgens het schuim dat zich aan de oppervlakte van de DetO2x Cream heeft gevormd.
 • Voor een optimale toevoer van zuurstof in de huid, breng je de crème met een penseel aan op vier punten op het gezicht.
 • Verdeel vervolgens zacht over de huid met een liftende en niet roterende beweging.
 • Voor een volledige oxygenatie, breng je 's avonds de Prime Regenera I aan.
 • De nieuwe DetO2x Cream is ideaal als kuurproduct, om zo de celcyclus van 28 dagen te doorlopen waardoor een optimale celvernieuwing gecombineerd met celenergie zorgt voor een mooie, stralende teint als resultaat.

INGEDRIENTEN:
 • 3-voudig DNA: Beschermt de ondersteunende vezels tegen elastase en stimuleert de cellulaire ademhaling
 • Perfluorkoolstof en Oost- Indische kers: verspreidt zuurstof in de cellen en verwijdert de overmatige koolzuur in de huid, welke verstikt is door luchtvervuiling
 • Appelstamcelextract: stimuleert de celvernieuwing
prim b cellular
Prime B-cellular
Revitaliserend Supergeconcentreerd Serum

PRIME B-CELLULAR is een geconcentreerd antiverouderingsserum, met een herstellende en herstructurerende werking en een nog mildere en nog meer verzachtende textuur. De formule is verrijkt met het CELLULAR PRIME COMPLEX en geeft de huid alle nodige bestanddelen  om haar doeltreffend te revitaliseren en te beschermen tegen huidveroudering
prime 24
Valmont Prime 24 Hour
Globale anti-verouderende crème

Deze anti rimpel en globaal anti-verouderende crème, verrijkt met het cellular prime complex, biedt de huid alle essentiële elementen om actief te strijden tegen huidveroudering. Hij stimuleert de celvernieuwing samen met een optimale stevigheid van de huid. Dankzij de fijne textuur, wordt Prime 24 Hour gemakkelijk opgenomen, verzacht de huid en laat een beschermend laagje achter dat een ideale make-upbasis vormt.

HOE TE GEBRUIKEN:
Elke ochtend en avond aanbrengen op een gereinigde gezicht en hals.

INGREDIENTEN:
 • Peptiden van synthetische oorsprong: bieden een anti-rimpel werking op dezelfde wijze als Retinolzuur (Vitamine A).
 • Planten extracten: microcirculatie activerende extracten. Zij verstrekken de activiteit van de peptiden.
 • 3-voudig DNA: behoudt en stimuleert de vitale functies van de huid.
 • RNA in liposomen: krachtige cellulaire bio-activator. Voorziet de huid van essentiële vetzuren om het vet metabolisme te compenseren dat met de tijd minder wordt.
 • Urea: een natuurlijk compenent van de NMF die helpt water vast te houden in de cellen.
 • Lanoline van plantaardige afkomst: herstelt de hydrolipide filmlaag en vermindert Trans-Epidermaal waterverlies.
 • Borago olie: rijk in essentiële vetzuren, het strijdt tegen droogheid van de huid, regenereert de opperhuid en verbetert de huidelasticiteit

prime regenar I
Prime Regenera I
Herstructurerende en Energiegevende Cellulaire Creme

PRIME REGENERA 1 is een rijke en voedende crème, die geschikt is voor de huid die te kampen heeft met de eerste tekenen van huidveroudering en die er futloos en dof uitziet. De concentratie van het CELLULAR PRIME COMPLEX bevordert het behoud van elasticiteit en evenwicht van een gezonde huid en stimuleert tegelijk de zuurstofopname.
prime regenera II
Prime Regenera II  
Herstellende en Compenserende Cellulaire Creme

Deze extra-rijke en voedende crème verrijkt met het CELLULAR PRIME COMPLEX, werd samengesteld om huiduitdroging en haar symptomen te bestrijden: rimpels, fijne lijntjes en vroegtijdige huidveroudering. Haar biomimetische lipidencomplex verbetert de cohesie van het intercellulaire cement en herstelt de integriteit van de huid. De herstellende, opknappende crème wordt gebruikt bij een huid die uitgedroogd is door de zon en klimatologische omstandigheden.
prime contour
Prime contour
Corrigerende Cellulaire Verzorging voor de Oog- en Lipcontouren

PRIME CONTOUR is een lichte, niet vette, corrigerende verzorging voor de huid rondom de ogen en een preventieve verzorging voor de lippen. Deze crème is rijk aan celstimulerende stoffen zoals het CELLULAR PRIME COMPLEX en zorgt ervoor dat de zichtbare tekenen van huidveroudering geleidelijk afnemen.
prime neck
Prime Neck creme
Verstevigende Cellulaire Halscreme

Deze verstevigende crème is speciaal ontwikkeld om de tekenen van veroudering in de opperhuid van de hals en decolleté te voorkomen. PRIME NECK bevat ook een lipo-aminozuur derivaat, die strijdt tegen huidverslapping en zorgt ervoor dat het ovaal van gezicht behouden blijft.
lip repair
LIP REPAIR
Lippenbalsem

LIP REPAIR is een 24-uursverzorging die de lippen en de huid eromheen corrigeert, de diepe celactiviteit bevordert, de opperhuid regenereert en rimpeltjes en lijntjes doeltreffend bestrijdt.
prime renewing pack
Prime Renewing Pack
Antistress Celverzorgingsmasker

RENEWING PACK is een romig, niet vet crèmemasker met een zeer fijne textuur. Het wordt elke ochtend gebruikt, of een enkele keer om de huid snel te verfraaien. Dit masker brengt de opperhuid weer in evenwicht door  stoffen toe te voeren, stimuleert de huid en regelt de hydrolipide huidfilm. Geeft gelijk bij toepassing een uniek fris en weldadig gevoel. Dit masker is hydraterend door het drievoudig DNA en RNA die het bevat, strijkt de huid glad, ontspant e trekken en maakt de teint sralend.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu