Valmont cosmetics - Reinigingsproducten - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Valmont cosmetics - Reinigingsproducten

reiniging gamma
    VALMONT CELTHERAPIE

    De hele dag door cellulaire activiteit voor uw huid. Of u nu kiest voor de werking van het drievoudig DNA of RNA in liposomen, of wellicht de peptidencocktail-proteïne met antirimpelwerking - met de gezichtsverzorging van Valmont bent u op de goede weg.

    PRODUCTEN PRIJSLIJST:
cleansinggel
Cleansing with a Gel
Reinigingsgel

Frisse reinigende gel d.m.v. zijn milde reiniger, die uit kokosnoot gewonnen wordt, verwijdert deze geld onzuiverheden en make-up maar ontziet toch het natuurlijk evenwicht van de huid. De ginseng- en groene thee-extracten geven deze gel een verfrissende, verzachtende en beschermende werking.

HOE TE GEBRUIKEN:
`s morgens en/of ´s avonds op het gezicht aanbrengen. Met cirkelende bewegingen inmasseren. Met lauw water afnemen.

INGREDIENTEN:

  • Kokosnootolie; Verwijdert onzuiverheden en make-up en houdt daarbij de hydrolipide filmlaag in stand.
  • Adstringerend, verfrissend, kalmerend en verzachtend.
  • Extract van groene thee; Eén van de krachtigste anti-oxiderende stoffen.
  • Ginseng-extract; Verkwikkend, revitaliserend, zuurstoftoevoerend.
  • Melkzuur; Natuurlijk bestanddeel van NMF (Natural Moisturizing Factor), met een groot vochtvasthoudend vermogen.
white falls
White falls
Vloeibare Reinigingscrème

Deze vloeibare reinigingscrème is een witte,  romige, onvergelijkbaar lichte emulsie. Door de gecombineerde werking van de twee uiterst milde emulgerende stoffen, verwijdert WHITE FALLS  de onzuiverheden maar houdt toch de balans van de huid in stand. Vewijdert oogmake-up perfect.

water falls
Water falls
Reinigend Bronwater

Reinigend bronwater heeft een kalmerende en slinkende werking. De  bijzonder milde stoffen reinigen de gevoelige en weinig opgemaakte huid, in combinatie met aloë vera, allantoïne en korenbloem, op milde maar toch complete wijze. Hoeft niet afgespoeld te worden. Dit bronwater geeft de huid een fris en zuiver gevoel.

vital falls
Vital falls
Verkwikkende Lotion

Deze verkwikkende lotion is de onmisbare aanvulling op de dagelijkse reiniging van de huid. Hij verwijdert de laatste spoortjes onzuiverheden die het huidoppervlak dof maken. Hij is verkwikkend maar toch zacht, stimuleert de perifere microcirculatie op milde wijze en bereidt de huid voor op haar dagelijkse verzorging.
face scrub
Face Scrub (Exfoliant)

Face Scrub (voorheen Exfoliant) is een revitaliserende en exfoliërende crème, die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Exfoliëren dient het eerste onderdeel van een schoonheidsbehandeling te zijn, want door te scrubben worden onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd. Maar vooral wordt het celvernieuwingsproces gestimuleerd, wat essentieel is om de huid weer fit en vitaal te maken.
Eén tot drie keer per week een kleine hoeveelheid aanbrengen op een perfect gereinigd gezicht. Zacht inmasseren met kleine circulerende bewegingen, zonder de huid te beschadigen. Besteed veel aandacht aan de onzuivere gezichtsdelen. Grondig afspoelen met lauwwarm water. Het strekt tot aanbeveling de gevoelige huid eerst te bevochtigen.

U kunt Face Scrub ook tijdelijk als kuurtje gebruiken:
- Week 1: Elke dag scrubben
- Week 2: Om de dag scrubben
- Week 3: Om de dag scrubben
- Week 4 : Elke dag scrubben
- Vervolgens 1 tot 3 keer per week gebruiken.

Waarschuwing! Het gebruik van een exfoliant is niet geschikt voor een huid met open acné. Niet gebruiken op en rondom de huid bij de ogen.

Werkzame bestanddelen en werking:
- Diatom algen: verwijdert onzuiverheden en dode huidcellen op milde wijze.
- Mild surfactant: voltooit de reiniging.
- Meristeen: ontstekingsremmend en irritatie bestrijdend.

purifying pack
Purifying pack
Zuiverend Verzorgingsmasker

Door een combinatie van minerale stoffen verrijkt met leem met een unieke samenstelling, absorbeert dit reinigende en zuiverende masker de onzuiverheden, matteert de teint en verbetert de huidstructuur. Het regelt de talgproductie op milde wijze en reinigt de opperhuid grondig zonder uitdroging te veroorzaken. De teint wordt stralend fris en zuiver.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu