Alidya® injecties tegen cellulite - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch
Behandeling van cellulite met ALIDYA®
Alidya

Hoe werkt ALIDYA®?

ALIDYA® is het eerste injecteerbare medisch preparaat dat speciaal voor de preventie en behandeling van cellulite (gynoid lipodystrofie) ontwikkeld is. Het middel is ontwikkeld nadat studies, uitgevoerd door Prof. Pasquale Motolese, de oorzaken die bijdragen aan het ontstaan van cellulite hadden aangetoond. Een van deze oorzaken is de aanwezigheid van bepaalde toxische verbindingen die in de extracellulaire matrix worden afgezet als gevolg van veranderingen in microcirculatie. De werking van ALIDYA® berust op het oplosbaar maken van deze verbindingen waardoor ze uit de extracellulaire matrix verwijderd kunnen worden. Hierdoor kan herstel van normale cel homeostase plaatsvinden en treedt er verbetering op van de gebieden die zijn aangedaan. Daarnaast wordt voorkomen dat cellulite zich ontwikkeld.

Wat is ALIDYA®?

Het eerste injecteerbare medisch preparaat met CE goedkeuring voor preventie en behandeling van cellulite. De werking van ALIDYA® ontstaan door het te injecteren in de diepere huidlagen in het getroffen gebied volgens een speciale techniek. Het aantal behandelingen is variabel, meestal tussen 6 en 12. Uiteraard is dit afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied.

Hoe wordt een behandeling met ALIDYA® uitgevoerd?

Met behulp van uiterst dunne en flexibele naalden wordt ALIDYA® rechtstreeks in huid geinjecteerd. De behandeling is nagenoeg pijnloos omdat aan ALIDYA® een verdovingsmiddel toegevoegd is. Direct aansluitend aan de injectie kan het gebied er enigszins rood uit komen te zien en kan lichte zwelling ontstaan. Zoals bij ieder behandeling waarbij er met een naald door de huid geprikt wordt, kunnen er kleine blauwe plekjes ontstaan. Al deze bijwerkingen van de behandeling zijn beperkt van aard, onschuldig, en verdwijnen doorgaans binnen enkele dagen na behandeling volledig.

Waar moet ik op letten na een behandeling met ALIDYA®?

Breng geen cosmetica (crèmes) aan op die plaatsen die zijn behandeld, gedurende de eerste 12 uur, en vermijdt alle bronnen van straling en warmte (direct zonlicht, UV-straling, sauna etc.).

Daarnaast is het verstandig om in de eerste week na behandeling niet intensief te sporten.

Omdat de uit de vetcellen vrijgekomen vetzuren extra energie leveren, is het verstandig een gezond eetpatroon te volgen. Het lichaam kan anders deze vrijgekomen vetzuren opnieuw opslaan in de overgebleven vetcellen.

Wanneer wordt een behandeling met ALIDYA® afgeraden?

ALIDYA® wordt afgeraden wanneer patiënten lijden aan chronische huidaandoeningen in het gebied waar behandeld moet worden.
Uit veiligheidsoverwegingen worden patiënten met een voorgeschiedenis van ernstige allergische reacties, ernstige allergieën, ernstige orgaanziekten, auto-immuunziekten of niet goed gereguleerde suikerziekten en zwangere vrouwen van behandeling met ALIDYA® uitgesloten.

Wat zijn de kosten van een behandeling met ALIDYA®?

De hoeveelheid is afhankelijk van de hoeveelheid vet in de probleemzones in het beoogde resultaat. Een behandeling met ALIDYA® is mogelijk vanaf € 175,- per behandeling.

Waarom een behandeling tegen cellulite bij BodyEsthetics Beauty Clinic?

Wanneer u voor een behandeling tegen cellulite bij BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Totaalpakket: alles onder één dak
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor een behandeling tegen cellulite in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier of reserveer online uw behandeling! Tijdens een consult zal de gecertificeerde behandelaar alle vragen beantwoorden en samen beslissen of een behandeling met ALIDYA® geschikt is.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud