Fractional CO2 laser behandeling voor huidverjonging - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch
Fractional CO2 laser

Huidverjonging met de pixel CO2 laser

De CO2 gefractioneerde Laser is de meest krachtigste laserbehandeling die er op dit moment bestaat. Met de gefractioneerde CO2 laser behalen worden resultaten behaald die enorm zijn en zelfs niet te vergelijken zijn met het oog op huidverstrakking in vergelijking tot een chirurgische face-of halslift. De behandeling is uitermate geschikt voor diepere rimpels, verslapping van de huid, algehele huidveroudering en (acne) littekens. De CO2 fractional heeft in tegenstelling tot de allereerste CO2 lasers een korte hersteltijd van gemiddeld 5 a 6 dagen (daar waar de herstel tijd voorheen minimaal 6 weken was).
Fractional CO2

Hoe werkt de CO2 laser?

De CO2 laser pixels worden in de huid geprojecteerd en maken er als ware kanaaltjes in van waaruit de vernieuwing van collageen plaatsvindt. De intacte onbeschadigde huid rond de plaats van deze kanaaltjes bevorderen het snellere genezingsproces.

Wat voor resultaten kunnen bereikt worden?

  • egalisering van de huid in kleur en structuur
  • verbetering van de huidkwaliteit
  • verjonging en verstrakking van de huid
  • stimulering van (nieuw) collageen
  • bevordering van de aanmaak van nieuwe bloedvaatjes (dus een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen)

Kortom: de CO2 fractional laser schoont vervuilde en ‘verstopte’ huidlagen op waardoor er naast een aanzienlijke huidverstrakking ook een verbetering van het stofwisselingsproces in de huid optreedt.
        

Na de CO2 laserbehandeling

Direct na de behandeling ziet de huid er 4 tot 6 dagen rood uit. Het raster van lichtprojectie is lichtelijk zichtbaar. De huid voelt de eerste dag warm en opgezwollen aan, ook kan er wondvocht ontstaan. Dit zakt geleidelijk af. De mate waarin dit zichtbaar is verschilt van persoon tot persoon. Het behandelde gebied mag de tweede dag al gecamoufleerd worden. De huid dient de eerste week met vettige crème (Sudocrème) te worden ingesmeerd. Dit zorgt voor een perfect herstel en draagt bij aan het resultaat. Extra water drinken is aan te raden. Dit zorgt voor ondersteuning in het herstel van de huid. Alcoholgebruik wordt in de eerste week afgeraden.

Na de Pixel CO2 Laser behandeling mag de huid de eerste 4 weken niet met de zonlicht in aanraking komen. Het zonlicht verstoord het genezingsproces, waardoor het optimale resultaat niet kan worden behaald. Ook kan het pigmentatie en verbranding veroorzaken omdat de vernieuwde huid nog geen natuurlijke bescherming heeft kunnen opbouwen. Na 4 weken raden we u aan om een uur voordat u naar buiten gaat een sunblock met factor 50 te gebruiken.

De kosten van een CO2 laserbehandeling


De prijs van de behandeling is afhankelijk van het te behandelnde gebied en de intensiteit van de behandeling.

Full face: €1495
Ogen onder: €375
Ogen boven: €275
Hals klein: €595
Hals groot: €695
Decolleté: €1495
Handen: €475
Knieën: €995
Armen binnenkant bij oksel klein: €795
Armen binnenkant bij oksel groot: €995
Acne klein littekens 3: €175
Acne groot littekens per stuk: €125
Verdovingscrème: €30

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?


Uw gecertificeerde behandelaar zal al uw vragen beantwoorden tijdens een consult, en samen met u beslissen of een behandeling voor u geschikt is.

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud