Environ Skincare® Evenescence - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud
evenescence gamma
ENVIRON® EVENESCENCE (PIGMENTATIE)

De producten uit het Evenescence gamma mogen gecombineerd worden met producten uit het AVST en Ionzyme gamma. De unieke ingrediënten werken in perfecte synergie om de huid een frisse en gezonde uitstraling te geven en helpen onregelmatige pigmentatie te verbeteren.

PRODUCTEN PRIJSLIJST:
 

clarifying lotion
ENVIRON® EVENESCENCE Clarifying Lotion

Beschrijving
In combinatie met Environ® serums en crèmes, helpt dit serum pigmentvlekjes te vervagen en gaat het onregelmatige pigmentatie tegen. Dit resulteert in een helderder en stralender teint.

Advies voor gebruik
’s Morgens en ’s avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren, Clarifying Lotion op de probleemzones of op het volledig gelaat, hals en decolleté aanbrengen. Vervolgen met de Environ moisturiser van uw voorkeur. Geschikt voor elke leeftijd.
Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat geen zonbescherming. Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

Actieve ingrediënten
  • SeppiWhite MSHTM : remt de vorming van pigment af
  • Vitamine B3 (Niacinamide) : hydrateert, stimuleert de celvernieuwing, controleert de pigmentvorming, ontstekingswerend
  • Hamamelis: antioxidant, astringerend
C boost
ENVIRON® EVENESCENCE C-Boost

Beschrijving
Deze verhelderende crème bevat een krachtige vorm van vitamine C. De crème is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van pigmentvlekjes, een door zon beschadigde huid, fijne lijntjes en bloedvaatjes aan het huidoppervlak zodat de huid opnieuw een gezonde en stralende gloed krijgt.

Advies voor gebruik
’s Morgens en ’s avonds na het pre-reinigen, reinigen en tonifiëren, C-Boost in een dunne laag op de probleemzones of op heel het gelaat aanbrengen. Geschikt voor alle huidtypes, behalve voor de probleemhuid.

Advies voor dagelijkse zonbescherming: dit product bevat geen zonbescherming. Gebruik dagelijks zonbescherming met een breed spectrum, draag beschermende kledij en beperk blootstelling aan de zon.

Actieve ingrediënten
  • Vitamine C (Ascorbyl Tetra Isopalmitaat): sterk antioxidant, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, versterkt haarvaten, verbleekt pigment
  • Vitamine E: antioxidant
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nlHeeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud