Cosmetische hand- en voetverzorging | Pedicure en manicure - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Cosmetische hand- en voetverzorging | Pedicure en manicure - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Cosmetische hand- en voetverzorging

pedicure
Je voeten maken elke dag heel wat mee en verdienen dus ook wat extra aandacht. De Pedicure by O.P.I behandelingen bieden een ervaring van ontspanning en weldaad, met een verfrissende werking voor lichaam en geest. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige O.P.I Pro Spa producten met die u uw handen en voeten ook thuis kunt blijven verzorgen.
gelcolor
Langhoudende nagellak die 14 dagen blijft zitten. Draagt als een gel maar ziet eruit als een nagellak. Gemakkelijk te huis te verwijderen. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige O.P.I Pro Spa producten met die u uw handen en voeten ook thuis kunt blijven verzorgen.
Manicure by O.P.I
Met de exclusieve Manicure by O.P.I lijn kun je jezelf verwennen met een cosmetische manicurebehandeling. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van de hoogwaardige O.P.I Pro Spa producten met die u uw handen en voeten ook thuis kunt blijven verzorgen. Uw handen worden optimaal verzorgt met de allerbeste anti-aging producten uit ons assortiment!
Terug naar de inhoud