Infrarood laser - Skin thigtening - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch
Infrarood laser - Skin tightening

Infrarood laser (Skin tigthening)

Infrarood laser, ook wel Skin tightening genoemd, werkt door middel van een infrarood lichtbron die op de huid wordt geplaatst via een behandelkop die is voorzien van een prismaglas. Daarmee wordt energie/warmte in de dermis (diepe huidlaag) geprojecteerd. Als reactie hierop wordt de huid steviger. Eén behandeling geeft direct een zichtbare verstrakking van de huid.
Infrarood laser

Hoe werkt Infrarood laser?


Het sterk geconcentreerde infrarood licht zorgt voor herstel van beschadigd collageen, waardoor de huid steviger wordt, het verbeterd de stofwisseling, waardoor de huid in kwaliteit vooruit gaat (betere doorbloeding en structuur) en het stimuleert fibroblasten om nieuw collageen te vormen.

De infrarood behandeling dient een aantal keren herhaald te worden met een minimale tussenpoos van 3 weken.

Na de behandeling ziet de huid er normaal uit en kan men direct het werk weer oppakken. De infrarood laser is op alle huidoppervlakken toe te passen (behalve de oogcontour), zowel op het gelaat als op het lichaam. De behandeling is uniek om bijvoorbeeld uitgezakte wangen te verminderen en te verstevigen.

Het is een zogeheten ‘lunch-time treatment’; direct aansluitend aan een behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten.

De kosten van Infrarood laser (Skin thightening)


Full Face €475
Wangen €325
Kaaklijn €275
Mondbodem €275
Kaaklijn en mondbodem €425
Hals €375
Decolleté €375
Bovenbenen v.a. €425
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Uw gecertificeerde behandelaar zal al uw vragen beantwoorden tijdens een consult, en samen met u beslissen of een behandeling voor u geschikt is. Deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd door laserspecialiste Esther de Boer.

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud