Jane Iredale skin care make-up | make-up kits - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud
    Jane Iredale skincare make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED.

Starter Kits

Ontdek het verschil met dit basispakket voor een mooie huid van jane iredale dat wij jou aanbieden in een chique en compact make-up tasje met een extra grote spiegel. Een gezonde en stralende huid is makkelijker dan je denkt!

Smooth Affair is een verhelderende primer die jouw huid voedt en voorbereidt: hij heeft een verhelderend en vochtinbrengend effect en zorgt ervoor dat de make-up gemakkelijker kan aangebracht worden en ook langer blijft zitten.
De multifunctionele Amazing Base en PurePressed Base, die erkend en aanbevolen worden door The Skin Cancer Foundation, bevatten elk vier belangrijke fucties: Foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorgende actieve ingrediënten.
POMMISST hydrateert, conditioneert en beschermt jouw huid. Met dit product fixeer je jouw basis.

Eye Steppes®

Dit doosje bestaat uit kleine handige schuifjes en een ingebouwd spiegeltje. De verwisselbare schuifjes laten toe om verschillende kleuren te combineren, ook met de My Steppes bijvoorbeeld.

My Steppes® Makeup Kit

Beschikbaar in twee uitvoeringen - een met warme tinten, een met koele tinten. Dit alles-in-een product bevat twee lipglosskleuren, een blush, een bronzer en een spiegeltje in een handig compact doosje.

Eye Shadow Kit

Palet met spiegeltje en penseel. Kleuren met veel pigment, bestand tegen uitlopen en die lang blijven zitten. Gebruik de kleuren afzonderlijk, breng ze op elkaar aan of vermeng ze. Zacht en veilig voor gevoelige ogen. 

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud