Jane Iredale skin care make-up voor de wangen - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud
    Jane Iredale skincare make-up

    Ontdek onze lijn van natuurlijke, lang houdende minerale foundations die uw huid voedt en beschermt, met een gelijkmatige en frisse teint als resultaat. Ontdek concealers die uw schoonheid onthullen in plaats van te verbergen. Geniet van onze matterende producten die de glans elimineren terwijl ze uw huid in evenwicht brengen. Verschillende formuleringen die aan uw behoeften beantwoorden, en in een brede waaier aan kleuren voor elke huidtype.

    THE SKIN CARE MAKEUP™ HYPOALLERGENIC & CLINICALLY TESTED.

JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
PurePressed® Blush

Bevat geen chemische kleurstoffen of eventuele huidirriterende ingrediënten. Voor toepassing op ogen en lippen. Formule op basis van voedende mineralen. Een blush met een zacht en luchtig resultaat. Voor een prachtige en natuurlijke look.

Breng aan met onze White Fan of Dome Brush. Breng bronzer aan op het buitenste deel van de jukbenen en vervaag naar boven toe op de jukbeenderen. Op de appeltjes van de wangen gebruik je vervolgens een lichtere kleur. Beweeg de borstel naar buiten toe en neerwaarts, weg van de bovenzijde van de jukbeenderen. Laat de twee kleuren in elkaar overlopen. Dit doe je het best met de borstel waarmee je de basis aanbracht. De perfecte blushkleur voor jou is de kleur van je wangen wanneer je bloost. Om je gelaat smaller te maken, breng je de blush aan in het midden van het gelaat, maar niet verder dan het midden van de iris. Twee kleuren creëren een subtiele, geraffineerde look. Om je gelaat breder te maken, breng je de blush enkel aan op de buitenkant van het gelaat. Kies een gelijkaardige kleur voor je blush en lippen voor een natuurlijk, evenwichtig effect.
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
So-Bronze®

So-Bronze 1 is een klassieke terracotta kleur met fijne mica gouddeeltjes die je gelaat niet doen schitteren, maar in een subtiele gloed hullen. So-Bronze 2 is iets donkerder van kleur omdat deze blush geperst goudpoeder bevat, net een stralend zonnetje! So-Bronze® 3 is de langverwachte derde bronzer na de So-Bronze® 1 en 2. Deze minerale bronzer is een must voor zon aanbidsters. Deze bronzer flatteert iedereen ! Meng beide kleuren of gebruik afzonderlijk om een zonnige look aan gelaat, lippen en ogen te geven.

Gebruik een bronzer op de delen van het gelaat die het gevoeligst zijn voor de zon: jukbeenderen, kin, neus en voorhoofd. Gebruik de kleuren in So-Bronze® 2 en 3 afzonderlijk of ga met de borstel door beide kleuren voor een natuurlijke, zonnige look. Breng de gouden tint in So-Bronze 2 op ogen en lippen aan. Om je gelaat meer vorm en kleur te geven, gebruik je een lichtere basis op het midden van het gelaat (met inbegrip van de ogen en rond de mond, maar niet de neus). Voor de gelaatsomtrek ga je te werk met een donkerder kleur. Vervolgens breng je de bronzer aan. Het accent komt dan niet zozeer te liggen op het gelaat zelf. Je creëert hierdoor hetzelfde effect als dat van een hoofdverlichting. Het is een zeer doeltreffende manier om meer expressie aan je gelaat te geven en een handige truc die make-up artiesten gebruiken voor TV- en filmopnames.

blush
blush duo
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
GLOW BRONZER REFILL

Vier adembenemende tinten, van koele rozige tinten tot brons tinten die een subtiele gloed op het gelaat brengen. Moonglow Een gouden bronzer gemaakt met 24 karaat bladgoud. Dit product kan gebruikt worden om de "Golden Goddess" look te creëren. Sunbeam Een roze/koper bronzer in vier kleuren die je kan mengen en combineren naargelang je stemming. Bevat fijne 24 karaat gouddeeltjes.

Aanbrengen met onze Eye Shader Brush, Eye Contour Brush en/of onze Deluxe Shader Brush. Voor de ogen de kleuren afzonderlijk gebruiken. Voor de wangen en het lichaam met onze White Fan Brush of Dome Brush door de vier kleuren gaan. Lichtjes aanbrengen op de jukbeenderen. Gebruik een bronzer op de delen van het gelaat die het gevoeligst zijn voor de zon: jukbeenderen, kin, neus en voorhoofd.  Om je gelaat meer vorm en kleur te geven, gebruik je een lichtere basis op het midden van het gelaat (met inbegrip van de ogen en rond de mond, maar niet de neus). Voor de gelaatsomtrek ga je te werk met een donkerder kleur. Vervolgens breng je de bronzer aan. Het accent komt dan niet zozeer te liggen op het gelaat zelf. Je creëert hierdoor hetzelfde effect als dat van een hoofdverlichting. Het is een zeer doeltreffende manier om meer expressie aan je gelaat te geven en een handige truc die make-up artiesten gebruiken voor TV- en filmopnames Voor een feestelijke look aanbrengen op schouders en decolleté. Breng de lichtere kleuren aan om de hogere punten van het gelaat te benadrukken: jukbeenderen, wenkbrauwen of plaatsen waar er licht dient toegevoegd te worden zoals de binnenooghoek. Breng de donkerdere tinten aan als contour onder de jukbeenderen en langs de kaaklijn of aan de buitenzijden van het gelaat langs de haargrens.

moonglow
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
In Touch® Cream Blush

In Touch™ Cream Blush versmelt als het ware met de huid en ruikt heerlijk naar puur cacaopoeder. Probeer de blush ook op je lippen uit. Zo verkrijg je een natuurlijk, gelijkmatig effect met een langhoudend resultaat!

De stick ligt goed in de hand zodat je het product eenvoudig kan aanbrengen. Bevat extract van echte cacao. Smaakt heerlijk en hult je lippen in intense kleuren.  Zorgt voor een stralende gloed die van binnenuit komt.

Breng aan met je vingers of onze Foundation Brush. Stip aan op de appeltjes van de wangen en vervaag met een penseel of met de vingers. De perfecte blushkleur voor jou is de kleur van je wangen wanneer je bloost. Voor een zachte en natuurlijke afwerking draag je de blush onder Amazing Base of PurePressed Base. Wil je een look die levendiger is, dan draag je de blush bovenop Amazing Base of PurePressed Base. Kies een gelijkaardige kleur voor je blush en lippen voor een natuurlijk, evenwichtig effect.
cheek stain
JANE IREDALE® SKINCARE MAKE-UP
In Touch® Highlighter

Een zacht roze highlighter dat de huid een natuurlijke ogende straling geeft. Kan aangebracht worden op de jukbeenderen, wenkbrauwen en op de neusbrug om de gewenste highlitght aan te brengen. Een crèmige, vederlichte formule dat eren zachte gloed toevoegt aan iedere look.

Gebruik de In Touch Highlighter rechtsstreeks op de huid en vervaag met de vingers, of gebruik één van uw favoriete penselen met synthetische haren.

Breng aan bovenop Amazing Base of PurePressed Base. Kan ook onder of op een oogschaduw aangebracht worden.
wangen blush
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud