Laviesage nutricosmetics | Anti-aging - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Laviesage nutricosmetics | Anti-aging - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
laviesage

Laviesage producten voor de beste huidverzorging en huidverbetering


Laviesage producten worden samengesteld met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong, waarvan de werking wereldwijd is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Alle producten worden geproduceerd conform de strengste certificeringsnormen* waardoor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd zijn.

* haccp, food safety keurmerk fss22000 en skal biocontrole.

LAVIESAGE Anti-aging


Onze Anti-Aging lijn bestaat uit krachtig werkende formules voor huidverzorging en lichaamsverzorging die rimpels en huidveroudering tegengaan, de huidstructuur helpen te  verbeteren, bindweefsel versterken, beschermen tegen uv straling, enz. Het resultaat is een mooie, rijk gevoede, stevige huid die goed gehydrateerd en gezond is.

Complete anti-aging formule: herstelt en verbetert, geeft een facelift effect en zorgt voor een volle, zachte en strakke uitstraling.

Zorgt voor de aanmaak van collageen voor een vollere, gladdere en strakkere huid en vermindert diepe rimpels.

Voedt en verbetert de barrièrefunctie en zorgt voor het behoud van een gezonde huidstructuur.

Beschermt tegen UV-straling, verhoogt de huidweerstand en stimuleert huidvernieuwing.

Versterkt bindweefsel, haren en nagels en zorgt voor een stevige huid en strakke lichaams- en gezichtscontouren.


Over BodyEsthetics Beauty Clinic en verkooppunt van Laviesage®

Schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon die gevestigd is in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en behandelingen voor handen en voeten. Sinds 2012 kunt u bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botox en fillers. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een spa en wellness behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten, kunt u hier ook terecht voor minerale make-up van Colorescience®, de producten van Environ® en Laviesage® nutricosmetics. Ook wanneer u uw handen en voeten wilt laten verzorgen bent u bij BodyEsthetics aan het juiste adres, want de salon verkoopt de exclusieve hand- en voetverzorging van O.P.I. Pro Spa®. Boek snel een behandeling of koop de verzorgingsproducten van in de schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics Beauty Clinic is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze beautykliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alle behandelingen onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Wilt u producten van Laviesage® kopen bij BodyEsthetics Beauty Clinic?

Heeft u huidproblemen die u bij de oorzaak wilt aanpakken? Laviesage producten worden samengesteld met pure en 100% zuivere ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en natuurlijke oorsprong, waarvan de werking wereldwijd is aangetoond door wetenschappelijk onderzoek en de praktijk. Ze zorgen voor een optimale huidverzorging en huidverbetering. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welk product het best is voor uw huid. Daar helpen de medewerkers van BodyEsthetics Beauty Clinic u dan ook graag bij! Samen kijken we naar het beste voedingssupplement van Laviesage® voor uw huid. Heeft u vragen over de producten van Laviesage® of over de behandelingen die de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbieden? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0183-635357. Als u een afspraak wilt maken kunt u online reserveren.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud