PRP Bloedplasma behandeling - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch
PRP Bloedplasma

Wat is een PRP (Platelet Rich Plasma) behandeling?

PRP behandeling staat voor plaatjes rijk plasma afkomstig uit je eigen bloed, voorzien van groeifactoren die tal van activerende stoffen bevatten met een sterk verjongend effect op de huid.

Deze behandeling wordt ook wel huidverjongingsbehandeling genoemd. Op dit moment zijn er verschillende termen in omloop waarmee deze behandeling bedoelt wordt: Vampire facelift, PRP (Platelet Rich Plasma), Vampire Therapy.
PRP gezicht

Wat is het effect van de behandeling?

Het belangrijkste effect van de PRP behandeling is de aanmaak van nieuw collageen in de huid. Collageen is verantwoordelijk voor het behoud van de stevigheid van de huid. Bij het ouder worden verliest de huid collageen waardoor deze ‘losser’ en ‘slapper’ wordt. Door de behandeling wordt de huid zelf geactiveerd om nieuw collageen aan te maken en wordt hierdoor steviger en dikker.

Op welke gebieden wordt PRP toegepast?

Behalve op het gezicht wordt PRP ook toegepast op hals en decollete en op het hoofd om dunner wordend haar weer voller te maken.

Hoe verloopt de PRP bloedplasma behandeling?

Nadat ongeveer 20 ml van het bloed van een cliënt is afgenomen, wordt dit bloed gecentrifugeerd.

Na enige minuten is het bloed gescheiden in rode bloedcellen en bloedplasma. Dit bloedplasma wordt gebruikt tijdens de behandeling.

Het effect van de behandeling wordt ondersteund door bepaalde biologische stoffen, welke we op het laatst aan het serum worden toegevoegd.
PRP arm
PRP
PRP decollete

Na de PRP bloedplasma behandeling


De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling en kan elke maand herhaald worden.

PRP voorziet in de behoefte van cliënten die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van het gelaat, met behulp van lichaamseigen stoffen en processen.

Deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd door Drs Dennis Bartels.

Hij heeft sinds 2006 ervaring in het toepassen van deze behandeling.
De kosten van een PRP bloedplasma behandeling

Ogen (boven/onder): € 425
Kraaienpootjes: € 425
Bovenlip: € 325
Wangen: € 475
Full face: € 750
Hals en decollete: € 1150

Boek een PRP bloedplasma behandeling bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Bent u overtuigd van wat een PRP bloedplamsa behandelingen kan betekenen voor uw huid en wilt u graag een behandeling boeken? Dat kan door online te reserveren. Wilt u meer weten over een PRP bloedplasma behandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic of bent u benieuwd naar de ervaringen van andere klanten die een PRP bloedplasma behandeling hebben ondergaan? Neem dan gerust contact op met de medewerkers door te bellen naar 0183-635357. Ze staan u graag te woord. De PRP behandelingen worden uitgevoerd door Drs. Dennis Bartels. Hij is op aan volgende dagen bij ons aanwezig: data cosmetische artsen
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud