Regenera Activa® behandeling tegen haarverlies - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch

Behandeling tegen haarverlies met Regenera Activa®

Regenera Activa® | Behandeling tegen haarlies


Last van haarverlies of beginnende kaalheid? Met de Regenera Activa® behandeling is het mogelijk het haarverlies stop te zetten. Wilt u haarverlies voorkommen, zorg dan dat u in het beginstadium daarvan actie onderneemt. Voor deze behandeling maken we gebruik van lichaamseigen weefsel voor de regeneratie van beschadigd hoofdhuidweefsel en de door Androgene Alopecia aangetaste haarfollikels.
Aqualyx

Wat is Regenera Activa®?

Regenera Activa® is een herstelbehandeling die ervoor zorgt dat haarverlies als gevolg van Alopecia Androgentica stopt en het bestaande haar revitaliseert en hersteld.

Wat is Alopecia Androgenetica?

Alopecia Androgenetica is een aandoening waarbij er definitief haarverlies optreedt. Het is de meest voorkomende vorm van Alopecia en komt bij (zeer) veel mannen voor. Het is meestal een langzaam proces en schrijdt voort in de loop der tijd. Het kan op ieder moment na de puberteit ontstaan en wordt meestal zichtbaar tussen het 30ste en 40ste levensjaar.
 

Wie zijn er gevoelig voor?

Haarverlies is afhankelijk van de leeftijd. 90% van mannen heeft symptomen van Alopecia vanaf de leeftijd 21, bij 50% van de mannen na de leeftijd van 40 is het ook zichtbaar. Ondanks dat het overwegend bij mannen voorkomt, is het ook bij 15% van de vrouwen aanwezig voor het 40ste levensjaar en bij 40% van de vrouwen na de overgang.
 

Hoe weet ik of ik Alopecia Androgenetica heb?

Het begin kenmerkt zich meestal door haarverlies aan de voorzijde/haargrens, overwegend in de buurt van de slapen. De tweede fase begint meestal met haarverlies bovenop het hoofd, in het gebied van de kruin. De haren in het aangedane gebied zien er dunner en fragieler uit en zijn meestal korter en lichter van kleur.
 

Hoe behandelen we het?

Alopecia Androgenetica kan behandeld worden met de herstelbehandeling van RIGENERA, een methode die wereldwijd effectief is gebleken in de behandeling van deze aandoening. RIGENERA is een speciaal ontwikkeld en geproduceerd instrument voor klinische behandelingen met herstellend vermogen, door gebruik te maken van zogeheten micrografts die beschadigd weefsel kunnen herstellen. In een behandeling is de patiënt zowel de donor als de ontvanger van deze cellen, wat ervoor zorgt dat er een 100% acceptatie plaatsvindt van het weefsel bij deze patiënt.
 

Voor wie is het geschikt?

Het is geschikt voor gezonde mannen en vrouwen die hun uiterlijk willen verbeteren en die zich in het proces van haarverlies ten gevolge van Alopecia Androgenetica bevinden.
 
Eerste zichtbare resultaten binnen 30 dagen na een enkelvoudige behandeling.

Hoe werkt de Regenera Activa® behandeling?


1. Het biopt

In de haargrens van uw nek, het gebied dat het minst gevoelig is voor androgene alopecia, wordt onder plaatselijke verdoving een biopt van 2,5 mm genomen.

2. Verkrijgen van cellen

In de vervolgstap wordt het weefsel door middel van de Rigenera kit voor 2 minuten fijn gesneden en gefiltreerd. Hierna worden de micrografts en groeifactoren, welke een regeneratieve capaciteit hebben, geïnjecteerd in de hoofdhuid.

3. Mesotherapie

Daar waar de activering van nieuw haar of het behoud van haar wenselijk is, zal de hoofdhuid door middel van diepe mesotherapie worden geïnjecteerd.

De kosten van een Regenera Ativa® behandeling


Tijdens een consult zal de gecertificeerde behandelaar alle vragen beantwoorden en samen beslissen of een behandeling met Regenera Activa® geschikt is.

De prijs van de behandeling is €1750,-
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Uw gecertificeerde behandelaar zal al uw vragen beantwoorden tijdens een consult, en samen met u beslissen of een behandeling voor u geschikt is.

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud