Microneedling voor huidverjonging en huidverbetering - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Microneedling voor huidverjonging en huidverbetering - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Skin needling (microneedling)

Wat is Microneedling?

Wilt u uw huid in de diepte vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen? Dit kan met de Microneedling behandelingen door middel van de Enterpen! De nieuwste microneedling techniek. Een Microneedling behandeling met de Enterpen is geschikt voor het verstevigen van de huid door het stimuleren van de collageen aanmaak en het verminderen van littekens die zijn ontstaan door acné. Ook fijne lijntjes/rimpels kunnen verminderen of geheel verdwijnen en poriën verkleinen met behulp van een Microneedling behandeling.
Microneedling

Hoe werkt de Microneedling Enterpen?

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

Waar wordt de Microneedling Enterpen voor gebruikt?

De Microneedling Enterpen techniek wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • (Acné) littekens
  • Pigmentvlekken
  • Zonbeschadiging
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën

Hoeveel Microneedling behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 Microneedling behandelingen nodig met de Enterpen. Deze behandelingen dienen ongeveer om de week te worden ondergaan. Na de behandeling adviseren wij om de huid de opvolgende dagen goed te beschermen met zonbescherming. Voorafgaande de behandeling dient u minimaal 3 weken voor de eerste behandeling de AVST 1 Moisturizer van Environ te gebruiken. Het is bij deze behandeling belangrijk om de huid voldoende met vitamines de supplementeren. In overleg met de huidspecaliste kunt u bovendien huidverbeterende producten en nutricosmetics gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

voor na micro
voor en na microneedling
De kosten van een Microneedling behandeling

Cosmetische microneedling behandeling:  €125
Medische microneedling behandeling (uitgevoerd door een cosmetisch arts): €225


Over BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze schoonheidskliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Alle behandelingen onder een dak aanbiedt
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Bij deze beautykliniek kunt voor bijna alles terecht wat maar te maken heeft met schoonheid, zoals voor een Microneedling behandeling. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, huidverjonging, huidverbetering en natuurlijk een Microneedling behandeling. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetische artsen, waardoor u sindsdien ook terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

Heeft u interesse in Microneedling?

Microneedling zorgt er voor dat uw huid jonger wordt en verbetert. Wilt u een Microneedling behandeling ondergaan bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem? U kunt online reserveren of bellen naar 0183-635357. Wanneer u eerst meer informatie wilt inwinnen over wat deze Microneedling behandeling voor uw huid kan betekenen kunt u ook gerust even bellen. De huidspecialisten vertellen u graag over de ervaringen van klanten met de Microneedling behandeling.
Terug naar de inhoud