Skin Specialist huidanalyse - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Skin Specialist huidanalyse - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen

Professionele huidanalyse met Skin Specialist

High-tech huidanalyse met de Skin Specialist


Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid is het begin van een optimale huidconditie. Een juiste huidanalyse kan bijvoorbeeld uw aanwezige huidproblemen bevestigen, maar kan tevens voor u niet zichtbare problemen zoals een te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit in kaart brengen.
Skin Specialist

Hoe verloopt de huidanalyse met het Skin Specialist apparaat?


Met behulp van de geavanceerde techniek van het Skin Specialist apparaat kunnen we een uitgebreide analyse van uw huid maken en worden zaken in kaart gebracht die met het blote oog niet altijd zichtbaar zijn.

Met behulp van 7 lenzen/sensoren kan uw huid tot maximaal 50 keer vergroot worden. Verschillende parameters kunnen worden opgemeten: bijvoorbeeld het vocht- en talggehalte van uw huid, de elasticiteit van uw huid, couperose, pigment, maar ook de diepte van eventuele rimpels worden voor u op een LCD scherm gevisualiseerd.
Pas wanneer u exact weet wat uw huidconditie is, kunnen door het samenstellen van een persoonlijk en effectief behandelplan met de juiste huidverzorgingsproducten, uw eventuele huidproblemen worden opgelost.

Vraag uw specialist naar de mogelijkheden van het Skin Specialist apparaat.

De kosten van een Skin Specialist huidanalyse


Skin Specialist huidanalyse van 30 min: € 50

Over schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan een standaard schoonheidssalon in Gorinchem. Bij deze schoonheidssalon kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zo kunt u bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht voor huidverbetering en huidverjonging, schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen!

Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Dankzij deze samenwerking kunt u in deze schoonheidssalon ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat u er op een natuurlijk manier jonger uit kunt zien.

BodyEsthetics Beauty Clinic is niet zoals de meeste schoonheidssalons.

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend is en eerlijk en open advies geeft
  • Al meer dan 15 jaar bestaat

Boek een behandeling bij de schoonheidssalon uit Gorinchem

Spreken de gezichtsbehandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Reserveer dan online! Wilt u eerst meer weten over wat de specialisten van Body Esthetics Beauty Clinic voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ze op voor meer informatie door te bellen naar 0183-635357.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud