Thermage® Cosmetische behandeling zonder te opereren - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Medisch-cosmetisch
Thermage®

THERMAGE® - Cosmetische behandeling zonder te opereren


Thermage zorgt voor een stevige en egale gezichtshuid en herstelt de natuurlijke anatomische contouren van uw gezicht. Dit alles door een enkele behandeling zonder noemenswaardige hersteltijd.
Silhouette soft draadlift

THERMAGE®


Ondanks al uw verzorgingsproducten in de badkamer, is het onvermijdelijk dat uw gezicht en huid verouderen. Natuurlijk bestaat er altijd de mogelijkheid voor een face-lift, maar dit lijkt wel een uiterste stap. Daarnaast is het gezien uw drukke bestaan bijna niet haalbaar om langdurig te moeten herstellen.

Wanneer smeren en scrubben niet meer toereikend blijken te zijn en een chirurgische ingreep een stap te ver is, is een Thermage Gezichtsbehandeling de perfecte oplossing. Thermage zorgt voor een stevige en egale gezichtshuid en herstelt de natuurlijke anatomische contouren van uw gezicht. Dit alles door een enkele behandeling zonder noemenswaardige hersteltijd.

Hoe werkt een Thermage® behandeling?


Thermage is de enige niet invasieve behandeling die uw huid verstevigt in één enkele behandeling, zònder de hersteltijd die u nodig hebt bij chirurgische ingrepen of injecties. Thermage stimuleert de lichaamseigen vorming van gezond, nieuw steunweefsel (collageen) en zorgt voor een zichtbaar, natuurlijk resultaat, zodat:

1. De huid steviger en egaler wordt
2. Lijnen en rimpels vervagen

De kosten van Thermage® behandelingen


Fullface €3350
Lowerface €2450
Upperface €2450
Hals €3350
Fullface/hals €5500
Handen €2250
Eyes (bovenen onder) €1550
Buik of Billen €5250
Benen €5750
Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Uw gecertificeerde behandelaar zal al uw vragen beantwoorden tijdens een consult, en samen met u beslissen of een behandeling voor u geschikt is. Deze behandeling wordt bij ons uitgevoerd door Drs. Dennis Bartels.

Bel met 0183-635357 of maak hier online uw afspraak.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud