Valmont cosmetics celtherapie producten | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud

Bent u op zoek naar de meest exclusieve huidverzorgingsproducten van Valmont?

Wanneer u op zoek bent naar huidverzorging op het hoogste niveau bent u bij de schoonheidsspecialistes van schoonheidssalon BodyEsthetics aan het juiste adres! BodyEsthetics Beauty Clinic is een van de Valmont verkooppunten, dus u kunt deze producten hier in de schoonheidssalon kopen. De producten van Valmont zijn in de diepte van de huid werkzaam en stimuleren daar het huidvernieuwingsproces.

Wat is cellulaire cosmetica?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater, dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:


 • 3 voudig DNA en RNA: deze staan bekend om antiverouderende eigenschappen.
 • Natrium: houdt het vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxydant.
 • Calcium: versterkt membraam van de cel, stimuleert de celdeling en versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
 • Magnesium: geeft energie.
 • Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
 • Peptides: deze staan bekend om de antirimpelwerking.
 • Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging
HYDRATATIE RITUEEL
ENERGIE RITUEEL
REINIGINGS RITUEEL
VERSTERKEND ANTI-RIMPEL RITUEEL
RITUEEL VOOR DE GEVOELIGE HUID
VERHELDEREND RITUEEL
LICHAAMSVERZORGING
ELIXIR DE GLACIERS
HAARVERZORGING
PERFECTIE EN UV-BESCHERMING

Over BodyEsthetics en verkooppunt van Valmont

Schoonheidssalon BodyEsthetics is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon die gevestigd is in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en behandelingen voor handen en voeten. Sinds 2012 kunt u bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botox en fillers. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een spa en wellness behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten, kunt u hier ook terecht voor minerale make-up van Colorescience, de producten van Laviesage nutricosmetics. Ook wanneer u uw handen en voeten wilt laten verzorgen bent u bij BodyEsthetics aan het juiste adres, want de salon verkoopt de exclusieve hand- en voetverzorging van O.P.I. Pro Spa. Boek snel een behandeling of koop de verzorgingsproducten van Valmont in de schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze Beauty Clinic:

 • Vooruitstrevend en innovatief is
 • Een totaalpakket aanbiedt: alle behandelingen onder een dak
 • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
 • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
 • Al ruim 15 jaar bestaat

Op de hoogte blijven van alle nieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij BodyEsthetics Beauty Clinic. We houden u op de hoogte over nieuwe behandelingen, promoties en exclusieve kortingsacties! Inschrijven gaat eenvoudig dus meldt u direct aan!


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud