Valmont cosmetics celtherapie producten | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Valmont cosmetics celtherapie producten | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Wilt u graag Valmont producten aanschaffen maar twijfelt u welke producten het beste voor uw geschikt zijn?

We adviseren u graag hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen en welke producten u erbij kunt gebruiken door een online huidanalyse en huidadvies.

Vul  het online huidadvies formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Na het online consult kunt u huidverzorgende en huidverbeterende producten, die persoonlijk op uw huid afgestemd zijn, bij ons bestellen.

Bel ons op 0183-635357 of stuur een e-mail naar: info@bodyesthetics.nl

Bent u op zoek naar de meest exclusieve huidverzorgingsproducten van Valmont?

Wanneer u op zoek bent naar huidverzorging op het hoogste niveau bent u bij de schoonheidsspecialistes van schoonheidssalon BodyEsthetics aan het juiste adres! BodyEsthetics Beauty Clinic is een van de Valmont verkooppunten, dus u kunt deze producten hier in de schoonheidssalon kopen. De producten van Valmont zijn in de diepte van de huid werkzaam en stimuleren daar het huidvernieuwingsproces.

Wat is cellulaire cosmetica?

Cosmetica op basis van celtherapie stimuleert het celdelingproces waardoor er een regelmatige huidvernieuwing verkregen wordt. Iedere 28 dagen vindt dit proces plaats waardoor het huidverouderingsproces zal worden vertraagd. Juist door deze celtherapie onderscheidt Valmont zich als exclusief product in de markt. De formules van de Valmont productlijnen zijn verrijkt met Gletsjerwater, dat door de natuur wordt bewaakt. Dankzij het ideale mineraalgehalte bevordert Gletsjerwater de uitwisseling van weefsels, versterkt het de celstofwisseling en wordt het natuurlijke afweersysteem gestimuleerd.

Daarnaast maakt Valmont gebruik van:


 • 3 voudig DNA en RNA: deze staan bekend om antiverouderende eigenschappen.
 • Natrium: houdt het vocht vast, hydrateert en is een natuurlijke UV-filter en antioxydant.
 • Calcium: versterkt membraam van de cel, stimuleert de celdeling en versterkt het RNA en verlengt de werking van het DNA.
 • Magnesium: geeft energie.
 • Collageen: heeft een hydraterende, aanspannende, helende en liftende werking.
 • Peptides: deze staan bekend om de antirimpelwerking.
 • Pure plantenextracten: zorgen voor de aanvullende verzorging
ENERGIE RITUEEL
REINIGINGS RITUEEL
HYDRATATIE RITUEEL
RITUEEL VOOR DE GEVOELIGE HUID
VERHELDEREND RITUEEL
VERSTERKEND ANTI-RIMPEL RITUEEL
ELIXIR DE GLACIERS
HAARVERZORGING
LICHAAMSVERZORGING
PERFECTIE EN UV-BESCHERMING

Over BodyEsthetics en verkooppunt van Valmont

Schoonheidssalon BodyEsthetics is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon die gevestigd is in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en behandelingen voor handen en voeten. Sinds 2012 kunt u bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botox en fillers. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een spa en wellness behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten, kunt u hier ook terecht voor minerale make-up van Colorescience, de producten van Laviesage nutricosmetics. Ook wanneer u uw handen en voeten wilt laten verzorgen bent u bij BodyEsthetics aan het juiste adres, want de salon verkoopt de exclusieve hand- en voetverzorging van O.P.I. Pro Spa. Boek snel een behandeling of koop de verzorgingsproducten van Valmont in de schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze Beauty Clinic:

 • Vooruitstrevend en innovatief is
 • Een totaalpakket aanbiedt: alle behandelingen onder een dak
 • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
 • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
 • Al 15 jaar bestaat

Op de hoogte blijven van alle nieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij BodyEsthetics Beauty Clinic. We houden u op de hoogte over nieuwe behandelingen, promoties en exclusieve kortingsacties! Inschrijven gaat eenvoudig dus meldt u direct aan!


Terug naar de inhoud