Verhuur praktijkruimte en behandelruimte - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Verhuur raktijkruimte en behandelruimte - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Verhuur praktijkruimte en behandelruimte in Gorinchem


Vanaf heden verhuren wij praktijkruimte en behandelruimte aan professionele zelfstandige ondernemers uit de gezondheids- en uiterlijke verzorgingsbranche, die zich willen vestigen in ons pand aan de Westwagenstraat 105 in Gorinchem.

Bent u bijvoorbeeld lasertherapeut, huidtherapeute, fysiotherapeut, PMU specialiste, coach, voedingsconsulent en/of massagetherapeute en op zoek naar een volledig ingerichte praktijkruimte en behandelruimte in Gorinchem voor 1 of meer dagen per week? Neem dan contact met ons op.

Ons instituut

We zijn een professioneel en gerenommeerd schoonheidsinstituut in het midden- en hoogsegment en al ruim 15 jaar gevestigd in de binnenstad van Gorinchem. Onze werkwijze is professioneel en servicegericht. De klant staat bij ons centraal. Van onze klanten horen wij vaak dat zij onze zaak ervaren als ‘een oase van rust’.

Ons pand heeft een totale oppervlakte van 165 m2. Er is een winkelgedeelte met ontvangst- en wachtruimte en er zijn 4 praktijkruimtes en behandelruimtes. Op dit moment zijn er schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen werkzaam.

De praktijkruimte

Op dit moment is er de mogelijkheid 2 ruime behandel-/praktijkruimtes per dag of per maand te huren.

De ruimte wordt ingericht verhuurd met behandeltafel, wastafel en stoel.

Wilt u blijven werken als zelfstandig ondernemer of een eigen bedrijf beginnen zonder een grote investering te doen? Dan is de huur van een ruimte in ons pand wellicht iets voor u.

Meer informatie vindt u op: www.praktijkruimtegorinchem.nlTerug naar de inhoud