Dermapen 4 Microneedling - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Dermapen 4 Microneedling - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen

Skin needling - Dermapen 4 Microneedling


Herschrijf de geschiedenis van uw huid

 
Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient u nu ook het beste! Duizenden behandelaren bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die u helpt uw huid opnieuw te ontdekken.
 
 

Microneedling

Wat is Microneedling?

Wilt u uw huid in de diepte vernieuwen zonder de opperhuid te beschadigen? Dit kan met de Microneedling behandelingen door middel van de Dermapen 4™! De nieuwste microneedling techniek. Een Microneedling behandeling met de Dermapen 4™ is geschikt voor het verstevigen van de huid door het stimuleren van de collageen aanmaak en het verminderen van littekens die zijn ontstaan door acné. Ook fijne lijntjes/rimpels en pigmentatie kunnen verminderen of geheel verdwijnen en poriën verkleinen met behulp van een Microneedling behandeling.

Wat zijn Dermapen™-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.
De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Hoeveel Microneedling behandelingen zijn er nodig?

Voor een optimaal resultaat zijn er gemiddeld 4 tot 6 behandelingen nodig met de Dermapen 4. Deze behandelingen dienen om de 2 tot 8 weken te worden ondergaan. Na de behandeling dient u uw huid de opvolgende dagen goed te beschermen met de DP DermaceuticalsTM producten. Bij deze behandeling is het belangrijk om de huid voldoende voor te bereiden. Voorafgaande de behandeling adviseren we minimaal 2 weken voor de eerste behandeling de DP DermaceuticalsTM producten te gebruiken. In overleg met de huidspecaliste kunt u bovendien huidverbeterende producten en nutricosmetics gebruiken die een aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Antiveroudering & corrigerende thuisverzorging. Voorafgaand, na en tijdens behandelingen met Micro Needling.

 • ACNE: Hyla Active & Brite Lite
 • Littekens: Hyla Active & Retinal Active
 • Pigmentatie: Hyla Active & Brite Lite
 • Huidveroudering & ZONNESCHADE: Hyla Active & Antioxidant Cocktail
 • Striae: Hyla Active & Retinal Active
 • CAMOUFLAGE, herstel & SPF 30: Camouflage Herstellen - verkrijgbaar in 10 tinten


Waar wordt de Microneedling Dermapen voor gebruikt?

De Dermapen Microneedling behandelingen techniek wordt gebruikt om de volgende huidproblemen/oneffenheden te behandelen:

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • (Acné) littekens
 • Huidverjonging
 • Pigmentatie
 • Roodheid / Rosacea
 • Zonbeschadiging
 • Grove huidstructuur / vergrote poriën
 • Striae
 • Haarverlies
De kosten van een Microneedling behandeling:

Tijdens de behandeling werken we een werkstofserum in de huid, ontvangt u, afhankelijk van uw huidconditie, een peeling en sluiten we de behandeling af met een hyaluronzuurmasker en een naverzorging.

Dermapen 4 Microneedling behandeling gezicht:  € 175
Dermapen 4 Microneedling behandeling gezicht, hals en decolleté:  € 225


Veelgestelde vragen


Is de behandeling pijnlijk?

Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten.

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen™-behandeling?

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwde marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden behandelaren voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen.
Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging.
Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

Hoeveel behandelingen worden aangeraden voor verjonging, behandeling van acnélittekens, striae en pigmentatie?

Verjonging*:   3-6 behandelingen      met intervallen van 6-8 weken
Acnélittekens:           4-6 behandelingen      met intervallen van 6-8 weken
Striae:           4-8 behandelingen      met intervallen van 6-8 weken
Pigmentatie:  4-6 behandelingen      met intervallen van 2-4 weken
*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Hoe snel na het gebruik van injectables kan ik een Dermapen™ behandeling ondergaan?

Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen™ behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u uw behandelaar het laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Uw behandelaar kan u advies geven over wanneer u dan uw behandeling kunt inplannen.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten.


Overleg eerst met uw behandelaar voordat u verdergaat met een Dermapen behandeling indien u:
zwanger bent, bloedverdunners gebruikt, of als u last heeft van een keloïde huid. De Dermapen behandeling wordt niet toegepast bij keloïde littekens, een actieve problematische huid zoals gevorderde zonnekeratose, uitstekende moedervlekken/wratten en eczeem of psoriasis. De behandelaar moet ervan op de hoogte zijn dat lokale wetgeving van toepassing kan zijn op het gebruik van Micro Needling behandelingen. DermapenWorld of zijn vertegenwoordigers zijn niet verantwoordelijk voor de resultaten van behandelingen. Individuele resultaten kunnen uiteenlopen. Uitsluitend te gebruiken zoals aangegeven. DermapenTM en Dp DermaceuticalsTM zijn handelsmerken van Equipmed.

Over BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze schoonheidskliniek:

 • Vooruitstrevend en innovatief is
 • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
 • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
 • Al meer dan 15 jaar bestaat

Bij deze beautykliniek kunt terecht voor een Microneedling behandeling. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsbehandelingen, huidverjonging, huidverbetering en natuurlijk een Microneedling behandeling. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetische artsen, waardoor u sindsdien ook terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

Heeft u interesse in Microneedling?

Microneedling zorgt er voor dat uw huid jonger wordt en verbetert. Wilt u een Microneedling behandeling ondergaan bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem? U kunt online reserveren of bellen naar 0183-635357. Wanneer u eerst meer informatie wilt inwinnen over wat deze Microneedling behandeling voor uw huid kan betekenen kunt u ook gerust even bellen. De huidspecialisten vertellen u graag over de ervaringen van klanten met de Microneedling behandeling.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud