Cosmetisch arts - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Cosmetisch arts - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Op dit moment is er een wachtlijst van gemiddeld 2 maanden voor nieuwe klanten.

Drs. Smits is op vaste vrijdagen per maand in Gorinchem aanwezig.Cosmetisch arts Drs. Annemarie Smits


Sinds maart 2012 werken we succesvol samen met cosmetisch arts, Drs. Anne-marie Smits van Elan Clinics Riel. Zij is sinds 2008 gespecialiseerd in het werken met injectables. Zij vindt kwaliteit en een natuurlijk resultaat het belangrijkste voor een goede cosmetische behandeling.

‘Ik wil dat mijn klanten blij worden van hun behandeling. Het is niet de bedoeling om plastische en onnatuurlijke gezichten te creëeren. Iedereen wil graag horen: ‘ wat zie je er goed uit’ en niet ‘ wat heb je allemaal laten inspuiten’. Een goede uitleg over de mogelijkheden van de behandelingen vind ik erg belangrijk. Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.’

Annemarie staat voor een open en transparante communicatie met de klant. Onze klanten krijgen een uitgebreide intake alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Anne-marie werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde. Veiligheid, kwaliteit, resultaat, betaalbaar, dit zijn de kenmerken van haar producten. Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Annemarie naar internationale anti-ageing congressen.

BIG-registratie: 49065887801
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud