Huidverbetering bij BodyEsthetics Beauty Clinic - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Behandelingen
Cosmetische huidverbetering

Heeft u interesse in huidverbetering?

Wanneer u toe bent aan huidverbetering en wilt vechten tegen de oorzaak van de huidproblemen bent u bij schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic uit het Zuid-Hollandse Gorinchem aan het juiste adres! De schoonheidsspecialisten van BodyEsthetics Beauty Clinic bieden effectieve huidverbeterende behandelingen-en producten aan die zorgen voor de huidverbetering. Daarnaast dragen deze behandelingen ook nog eens bij aan huidverjonging. Uw huid zal de extra kracht krijgen die hij zo hard nodig heeft, zodat uw huid weer zal stralen. Uw huid is immers uw visitekaartje, daarom is het van belang om de benodigde aandacht te besteden aan de huid.
 

Huidverbeterende behandelingen van BodyEsthetics

Heeft u huidproblemen en is uw huid toe aan huidverbetering? Deze huidverbeterende behandelingen die door specialistes uitgevoerd worden, kunnen uw huid net die extra oppepper of extra kracht geven. Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor cosmetische huidverbetering en voor medisch-cosmetische huidverbetering. Daarbij heeft u de keus uit een aantal behandelingen die voor huidverbetering zullen zorgen. Onder cosmetische huidverbetering vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:
Naaldloze mesotherapie
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.

Nano-dermabrasie
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.

Peelings
Peelings

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.

Microdermabrasie
Microdermabrasie

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.


Onder medisch cosmetische huidverbetering vallen de volgende behandelingen die zorgen voor huidverbetering:
Microneedling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

PRP plasmalift
PRP Bloedplasma

Behandeling middels plasma uit eigen bloed bij rimpels en voor verjonging en verbetering van de huidconditie en haargroei.

Fractional laser
Fractional laser

Behandeling voor huidverjonging en huidverbetering door gefractioneerde laser technologie.

CO2 laser
Fractional CO2 laser

Invasieve behandeling voor huidverjonging en huidverbetering bij hardnekkige huidcondities en littekens.

Carboxytherapie
Carboxytherapie

Een injectie in je huid met kooldioxide helpt striemen, donkere cirkels rond de ogen en cellulite te verminderen. De toename van zuurstof verhoogt aanzienlijk waardoor huidverbetering ontstaat.

Fractional laser
Infrarood laser (Skin tightening)

Middels sterk geconcentreerd infrarood licht wordt beschadigd collageen herstelt, waardoor de huid steviger wordt en de stofwisseling verbeterd.

Huidverbeterende producten

Naast huidverbeterende behandelingen, heeft BodyEsthetics Beauty Clinic ook een aantal huidverbeterende verzorgingsproducten in haar assortiment, zoals de producten van Environ, Valmont en Laviesage nutricosmetics. Deze producten kunt u allemaal kopen in de salon in het Zuid-Hollandse Gorinchem. Sommige van deze huidverbeterende producten dragen ook bij aan huidverjonging.

Over BodyEsthetics Beauty Clinic voor huidverbetering

Deze beautykliniek uit het Zuid-Hollandse Gorinchem is niet zomaar een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon kunt u namelijk voor bijna alles terecht wat maar te maken heeft met schoonheid, zoals voor huidverbeterende behandelingen. U bent hier op het juiste adres voor allerlei schoonheidsbehandelingen zoals lichaamsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, huidverjonging en natuurlijk huidverbetering. Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic samen met cosmetisch artsen, waardoor u sindsdien ook bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht kunt voor medisch-cosmetische behandelingen zoals fillers en botox.

BodyEsthetics Beauty Clinic onderscheidt zich van andere beautyklinieken omdat deze Beauty Clinic:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Alle behandelingen onder een dak aanbiedt
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Kies voor huidverbetering door BodyEsthetics Beauty Clinic

Is uw huid wel toe aan huidverbetering en spreken de huidverbeterende behandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Boek dan een behandeling of vraag gerust meer informatie aan over de huidverbeterende behandelingen die de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic en cosmetische artsen graag voor u uitvoeren. Neem dan telefonisch contact op met een van de medewerkers door te bellen naar 0183-635357 of reserveer online. Wanneer u kiest voor een huidverbeterende behandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic zal uw huid weer stralen.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud