Naaldloze mesotherapie - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
0183 - 635 357
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Naaldloze mesotherapie

Behandelingen > Gezichtsbehandelingen
Naaldloze mesotherapie
Wat is naaldloze mesotherapie?

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie. Met deze systemen kunnen specifieke cocktails van werkstoffen in de huid worden gebracht om een bepaald effect te bewerkstelligen. In de cosmetiek wordt de naaldloze mesotherapie met veel succes toegepast in de strijd tegen o.a. huidveroudering (anti-aging). Deze anti-aging behandeling is voor alle huidtypen geschikt.

Naaldloze mesotherapie

Hoe werkt de behandeling?

Doordat de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt (van de afzettingen aan de celmembranen), heeft dit als voordeel dat de huid beter gehydrateerd kan worden. Afvalstoffen onttrekken namelijk vocht aan het weefsel.

Door de micromassage ontwikkeld er een warmte waardoor de werkstoffen door de opperhuid de diepere huidlagen kunnen bereiken. Bovendien wordt de bloedcirculatie verbeterd en er komt een effectieve drainage tot stand.

Hoe vaak moet ik de behandeling ondergaan?

Deze behandeling kan enkel of in kuurverband worden toegepast en is voor alle huidtypen geschikt. Voor een echte verbetering van de huidconditie is een kuur noodzakelijk. De kuur bestaat uit 8 tot 10 behandelingen.

Wat doet de behandeling?

Verschillende indicaties kunnen worden verholpen cq. verbeterd:

  • Roodheid en couperose
  • Littekens en striae
  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Vochtwallen

Daarnaast zorgen de behandelingen voor een algemene verbetering van de conditie van uw huid. Voor huidverbetering met een lang aanhoudend resultaat zijn er kuurbehandelingen in combinatie met speciale thuisverzorgingsproducten noodzakelijk.

Hoe verloopt een behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd, waarna een lichte peeling op de huid wordt aangebracht. Tijdens de behandeling wordt een vitamineserum aangebracht en in de huid gebracht middels een ultrageluid apparaat. U voelt een lichte warmte op de huid ontstaan. Afsluitende verzorging en aanbrengen van een sun block.

TARIEVEN

NAALDLOZE MESOTHERAPIE OOGCONTOUR
Tegen vochtwallen en verslapping van de oogcontour.
€ 30
NAALDLOZE MESOTHERAPIE
€ 65
NAALDLOZE MESOTHERAPIE INTENSIEF
incl. intensieve peeling aangepast aan de huidconditie en alginaatmasker met een hoofdhuid, hand/arm- of voetmassage.
€ 95
Genoemde prijzen zijn per behandeling.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
0183 635 357
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu