Behandeling van de fronsrimpel | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Behandeling van de fronsrimpel | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Behandeling van de fronsrimpel

Fronsrimpels


Bij fronsbewegingen worden de wenkbrauwen naar elkaar toe en iets naar beneden getrokken. Deze bewegingen maakt u vaak onbewust en tientallen keren per dag. Bijvoorbeeld als u boos kijkt, geconcentreerd met iets bezig bent, of als de zon schijnt. Als gevolg hiervan kunnen verticale lijnen ontstaan tussen de wenkbrauwen.


fronsrimpel

Behandeling van de fronsrimpel

Bij de jonge en elastische huid trekken deze lijntjes nog vanzelf weg bij ontspanning van de fronsspier. Naar mate de huid ouder en minder elastisch wordt, ontstaan fronsrimpels en gaat de wenkbrauwstand omlaag. Deze rimpels blijven aanwezig bij een neutrale blik en kunnen een norse, boze of strenge uitstraling geven. Naar verloop van tijd kan bovendien een dwarse lijn boven op de neus optreden.

Fronsrimpels kunnen op 2 manieren worden behandeld:

Een behandeling met Botox® geeft bij de meeste mensen een goed, ontspannend effect waarbij de fronsrimpels vervagen of zelfs geheel verdwijnen. Daarnaast wordt de blik meer open en fris, onder meer doordat ook de wenkbrauwen wat omhoog komen. Soms staan de fronsrimpels al zo diep in de huid dat deze met alleen Botox® niet meer geheel verdwijnen. In dat geval kunnen de rimpels aansluitend op de Botox® behandeling worden opgevuld met een Teosyal® hyaluronzuur filler.

Wat is Botox®?

Sinds de jaren 90 wordt Botox® (botuline toxine) voor cosmetische doeleinden gebruikt. Botox® wordt overigens al veel langer toegepast door neurologen en oogartsen om spastische spieren te verslappen.
Botox® heeft een ontspannend effect op de dynamische rimpels in uw gezicht en kan deze verminderen en voorkomen. Ook bij hoofdpijnklachten en overmatig transpireren zorgt Botox® voor een verminderde spieractiviteit en een duidelijke afname van uw klachten. Na verloop van tijd neemt de spieractiviteit onder de huid weer toe en herstelt volledig. Herhaalde behandelingen zijn dus nodig voor het behoud van het effect.

Wat houdt de behandeling in?

De Botox® behandeling bestaat uit een aantal injecties en wordt als niet pijnlijk ervaren. Er wordt geen verdoving toegepast, de injectienaald is namelijk heel fijn en de behandeling duurt slechts enkele minuten. Wel kan de huid gekoeld worden voor de behandeling om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen.

Na de Botox® behandeling kan er tijdelijk wat roodheid, zwelling of een kleine blauwe verkleuring te zien zijn rondom de injectieplaats. In de meeste gevallen is na 20 minuten niets meer te zien van uw behandeling. Voor een steeds mooier en langduriger resultaat adviseren wij u de behandeling te herhalen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor de behandeling van de fronsrimpel in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling van de fronsrimpel bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.

Behandelgebieden Botox®

Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen die met behulp van Botox® worden uitgevoerd.
Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat wij u graag meer vertellen tijdens een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.
Tijdens dit consult beantwoorden wij uw vragen en bespreken we graag welke behandeling voor u het meest geschikt is. Wilt u direct de behandeling boeken? Kies dan in het menu van onze online agenda voor Medische-cosmetische behandelingen > Behandeling met botox. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud