Cosmetische gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Cosmetische gezichtsbehandelingen - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Cosmetische gezichtsbehandelingen
Bent u op zoek naar een schoonheidsspecialiste in Gorinchem die gezichtsbehandelingen uitvoert die uw huidconditie verbeteren? Dan bent u bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem op het juiste adres! BodyEsthetics Beauty Clinic biedt u een totaalpakket aan hoogwaardige gezichts- en lichaamshandelingen aan die er voor zorgen dat uw huid verbetert en verjongt.

De behandelingen van de schoonheidssalon in Gorinchem

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor allerlei cosmetische gezichtsbehandelingen. Voordat de schoonheidsspecialiste begint met het uitvoeren van de gezichtsbehandeling, voert deze een deskundige en uitvoerige huidanalyse uit. Deze huidanalyse kan bijvoorbeeld huidproblemen bevestigen of een eventuele te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit van de huid in kaart brengen. Aan de hand van de uitkomsten van deze grondige huidanalyse kan er een behandelplan worden opgesteld. Pas wanneer de schoonheidsspecialiste van BodyEsthetics weet wat de conditie van de huid is, kan bepaald worden welke behandeling ze zal uitvoeren.
klantenreviews
”Ik ben op een zeer goede wijze geholpen. Erg servicegericht.”Bij de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor de volgende cosmetische gezichtsbehandelingen:

 
 
Skin Specialist huidanalyse
Skin Specialist huidanalyse

Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid is het begin van een optimale huidconditie. Een juiste huidanalyse kan bijvoorbeeld uw aanwezige huidproblemen bevestigen, maar kan tevens voor u niet zichtbare problemen zoals een te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit in kaart brengen.
Environ skincare
ENVIRON® Vitamine Skincare behandelingen

Environ® biedt u een progamma van peeling- en vitaminebehandelingen, geschikt voor vrouwen en mannen, alle huidtypes en -condities voor elke leeftijd en elk levensstadium.
Valmont
VALMONT celtherapie behandelingen

Als erfgenaam van de traditionele Zwitserse geneeskunde haalt Valmont het beste uit de Zwitserse natuur en combineert deze met de laatste ontwikkelingen op het gebied van cellulaire cosmetica.
Microneedling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.
Naaldoze mesotherapie
Naaldloze mesotherapie

Naaldloze Mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van transdermale systemen zoals ultrageluid of meso-elektroporatie.
Nano-dermabrasie
Nano-dermabrasie

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.
Peelings
Peelings

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.
Microdermabrasie
Microdermabrasie

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.
huidproblemen
Huidproblemen (acne, rosacea)

Behandeling van huidproblemen (acne, rosacea).
Extras
Optionele extra's en harsen

Naast onze gespecialiseerde behandelingen kunt u ook terecht voor aanvullende behandelingen zoals epileren, verven wenkbrauwen en/of wimpers en ontharing door middel van hars.

Over schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan een standaard schoonheidssalon in Gorinchem. Bij deze schoonheidssalon kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zo kunt u bij BodyEsthetics Beauty Clinic terecht voor schoonheidsbehandelingen, gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor handen en voeten, voor huidverbetering en huidverjonging!

Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Dankzij deze samenwerking kunt u in deze schoonheidssalon ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat u er op een natuurlijk manier jonger uit kunt zien.

Ook op medisch-cosmetisch gebied biedt BodyEsthetics Beauty Clinic vele behandelingen aan:

> Neuscorrectie

BodyEsthetics Beauty Clinic is niet zoals de meeste schoonheidssalons. Dit is een schoonheidssalon die:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alles wordt aangeboden onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend is en eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Boek een behandeling bij de schoonheidssalon uit Gorinchem

Spreken de gezichtsbehandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Reserveer dan online bij deze schoonheidsspecialistes in Gorinchem! Wilt u eerst meer weten over wat de specialisten van Body Esthetics Beauty Clinic voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ze op voor meer informatie door te bellen naar 0183-635357.

Terug naar de inhoud