Uw schoonheidsspecialiste in Gorinchem | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Uw schoonheidsspecialiste in Gorinchem | BodyEsthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen

Cosmetische behandelingen

Bent u op zoek naar een huidspecialiste in Gorinchem die gezichtsbehandelingen uitvoert die uw huidconditie verbeteren? Dan bent u bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem op het juiste adres! We bieden hoogwaardige gezichtsbehandelingen aan die er voor zorgen dat uw huid verbetert en verjongt.

klantenreviews
”Vriendelijk ontvangst, super fijne behandeling, goede producten tijdens de behandeling en indien gewenst ook goed advies van fijne producten voor thuis!”Behandelingen

Bij de huidspecialiste van BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor allerlei cosmetische schoonheidsbehandelingen. Voor de behandeling voert deze een deskundige en uitvoerige huidanalyse uit. Deze huidanalyse kan bijvoorbeeld huidproblemen bevestigen of een eventuele te lage vochtbalans of verminderde elasticiteit van de huid in kaart brengen. Aan de hand van de uitkomsten van deze grondige huidanalyse kan er een behandelplan worden opgesteld. Pas wanneer de schoonheidsspecialiste van BodyEsthetics weet wat de conditie van de huid is, kan bepaald worden welke behandeling ze zal uitvoeren.Skin Specialist huidanalyse
Peelings
Nano-dermabrasie

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem kunt u terecht voor de volgende cosmetische schoonheidsbehandelingen:


Dermapen 4 behandelingen

Skin boosting behandelingen voor de verbetering van de huidconditie.

AMS gezichtbehandelingen

Intensieve gezichtsbehandelingen op basis van cosmeceutical producten om de huid te voeden, kalmeren of stimuleren.

Skin Specialist huidanalyse

Een deskundige en uitvoerige analyse van uw huid.

Skin Peeling

Peelings stimuleren het natuurlijk herstel van de huid waardoor het verouderingsproces wordt tegengewerkt. Bij een medische peeling wordt een laagje van uw huid verwijderd zodat de huidcellen zich kunnen vernieuwen.

Skin Kristalpeeling

Met deze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt met Microdermabrasie de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding en de aanmaak van collageen van de huid gestimuleerd.

Skin Boosting

Nano-dermabrasie polijst de huid en maakt deze gladder en jonger. De behandeling is snel, pijnloos en geeft vrijwel direct resultaat. Met behulp van nanotechnologie worden de dode huidcellen van de bovenste huidlaag verwijderd zonder de huid te beschadigen.

Over schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic

Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Dankzij deze samenwerking kunt u in deze schoonheidssalon ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat u er op een natuurlijk manier jonger uit kunt zien.

BodyEsthetics Beauty Clinic is niet zoals de meeste schoonheidssalons. Dit is een schoonheidssalon die:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend is en eerlijk en open advies geeft
  • Al meer dan 18 jaar bestaat

Boek een behandeling bij de schoonheidssalon uit Gorinchem

Spreken de gezichtsbehandelingen van BodyEsthetics Beauty Clinic u aan? Reserveer dan hier online. Wilt u eerst meer weten over wat de huidspecialiste van Body Esthetics Beauty Clinic voor u kunt betekenen? Neem dan gerust contact met ze op voor meer informatie door te bellen naar 0183-635357.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud