Ons team - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Ons team - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Over ons
Team
Yvonne Brandt
Eigenaresse van BodyEsthetics
 
Nadat Yvonne in 1996 haar studie bedrijfseconomie had afgerond was zij jaren werkzaam bij diverse internationale bedrijven, onder meer in Duitsland en Engeland. Daarin vervulde zij verschillende (leidinggevende) functies. Rond haar 30e ontstond bij haar de behoefte om heel iets anders te gaan doen.

'Ik wilde graag meer voor en met 'mensen' doen. Hun uiterlijk verzorgen en een moment van rust en welzijn voor hen creëren.'

In 2004 richtte ze BodyEsthetics op, aan de Westwagenstraat 50. Al snel groeide het bedrijf en had ze meer ruimte nodig. Ze vond een groter pand in dezelfde straat op nummer 105, waar ze na een grondige verbouwing naartoe verhuisde. In de eerste jaren lag de focus vooraal op lichaams-contouring door middel van Endermologie en het verzorgen van spa- en wellnessbehandelingen. De laatste jaren richt Yvonne zich met haar bedrijfsactiviteiten steeds meer op de verbetering en verjonging van de huid door middel van cosmetische en medisch-cosmetische behandelingen die in samenwerking met ervaren schoonheidsspecialisten en cosmetische artsen worden uitgevoerd.
 
'Ik heb in de samenwerking met artsen veel geleerd en kan klanten goed adviseren over de verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. De klant staat bij ons centraal. Voor mij is het belangrijk om een eerlijk advies aan mijn klanten te geven. De behandeling moet zowel haalbaar als medisch en esthetisch verantwoord zijn.'

Ik merk dat ik veel voldoening haal uit het adviseren van onze klanten. Daarbij hoort ook dat iedere klant bij de juiste arts terecht komt. Het opbouwen van een netwerk met betrouwbare behandelaars heeft me veel tijd gekost, maar als medisch-cosmetisch instituut hebben we in deze regio naam gemaakt. Dankzij het groeiend aantal tevreden klanten, zit de agenda steeds sneller vol. Mijn streven is om ervoor te zorgen dat onze klanten meer mogelijkheden krijgen om een cosmetisch arts in ons instuut te kunnen bezoeken.'


Kiki de Wildt
Schoonheidsspecialiste en pedicure


Kiki de Wildt is sinds 2012 werkzaam bij BodyEsthetics en gespecialiseerd in:

  • Cosmetische schoonheidsbehandelingen
  • Cosmetische huidverbetering en huidverjonging
  • Skin Specialist huidanalyse en huidverzorgingsadvies
  • Massages
  • Bodycontouring behandelingen (Endermologie en Cavitatie)
  • O.P.I manicure, pedicure en gelcolor

Cosmetisch arts Drs. Anne-marie Smits


Sinds maart 2012 werken we succesvol samen met cosmetisch arts, Drs. Anne-marie Smits van Mooi Medisch Sportief. Zij is sinds 2008 gespecialiseerd in het werken met injectables. Zij vindt kwaliteit en een natuurlijk resultaat het belangrijkste voor een goede cosmetische behandeling.

‘Ik wil dat mijn klanten blij worden van hun behandeling. Het is niet de bedoeling om plastische en onnatuurlijke gezichten te creëeren. Iedereen wil graag horen: ‘ wat zie je er goed uit’ en niet ‘ wat heb je allemaal laten inspuiten’. Een goede uitleg over de mogelijkheden van de behandelingen vind ik erg belangrijk. Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.’

Anne-marie staat voor een open en transparante communicatie met de klant. Onze klanten krijgen een uitgebreide intake alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Anne-marie werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde. Veiligheid, kwaliteit, resultaat, betaalbaar, dit zijn de kenmerken van haar producten. Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Annemarie naar internationale anti-ageing congressen.

BIG-registratie: 49065887801
Dokter Martine Poelman

Sinds maart 2019 kunt u terecht bij Drs. Martine Poelman. Zij is al geruime tijd in dienst bij Drs. Anne-marie Smits van Mooi Medisch Sportief en gaat met ons samenwerken voor de behandelingen met botox en fillers.

Tijdens haar opleiding tot huisarts heeft zij zich bezig gehouden met kleine chirurgische verrichtingen en advisering op het gebied van huidproblemen. Zij heeft ook onderzoek gedaan naar uitzaaiingen van huidkanker en heeft hiervoor destijds de Jonge-auteursprijs van het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde ontvangen.

Zij heeft haar carrière altijd het meeste plezier beleefd aan het zo mooi mogelijk vormgeven van iemands uiterlijk. Haar keuze coassistentschap heeft zij op de afdeling plastische chirurgie gelopen en vervolgens heeft zij o.a. ervaring opgedaan in de algemene chirurgie, interne geneeskunde, dermatologie, flebologie en haartransplantaties.

Terug naar de inhoud