Huidversteviging - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic
Ga naar de inhoud
Wat wij behandelen

Cosmetische behandelingen voor huidversteviging

Heeft u interesse in behandelingen voor een strakkere huid?

Wanneer u toe bent aan een behandeling voor huidversteviging bent u bij schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic uit het Zuid-Hollandse Gorinchem aan het juiste adres! De schoonheidsspecialisten van BodyEsthetics Beauty Clinic bieden effectieve behandelingen-en producten voor huidversteviging aan die zorgen voor een strakkere huid. Daarnaast dragen deze behandelingen ook nog eens bij aan huidverbetering. Uw huid zal de extra kracht krijgen die hij zo hard nodig heeft, zodat uw huid weer zal stralen. Uw huid is immers uw visitekaartje, daarom is het van belang om de benodigde aandacht te besteden aan de huid.
 

Behandelingen voor huidversteviging bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Heeft u huidproblemen en is uw huid toe aan een verstevigende behandeling? Deze huidverstevigende behandelingen die door specialistes uitgevoerd worden, kunnen uw huid net die extra oppepper of extra kracht geven. Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor cosmetische huidverbetering en voor medisch-cosmetische huidverbetering. Daarbij heeft u de keus uit een aantal behandelingen die voor huidverbetering zullen zorgen. Onder cosmetische huidverbetering vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:
Bindweefselmassage
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage voor het gezicht verbeterd de algehele conditie van de huid, de hals en de kaakcontour. Door de huid intensief te masseren wordt de doorbloeding gestimuleerd en krijgt u een stevigere huid en minder diepe lijnen. Rimpels zijn minder zichtbaar, net als kraaienpootjes en littekens.

Microneedlling
Microneedling

Met hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden kleine openingen in de huid gemaakt. Diep in de huid wordt het natuurlijke herstelproces geactiveerd waarbij collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

Endermologie lipomassage
Endermologie® lipomassage

Door een mechanische bindweefselmassage wordt de huid verstevigt, cellulite vermindert en de lymfedrainage gestimuleert, zodat de afvalstoffen het lichaam snel kunnen verlaten.


Medisch-cosmetische behandelingen voor huidversteviging
Silhouette soft draadlift
Silhouette Soft
® Draadlift

Behandeling met bi-directionele oplosbare draadjes cones (kegeltjes) die de gezichtscontouren en het volume herstellen en rimpels verminderen.
Fractional laser
Fractional laser

Behandeling voor huidverjonging en huidverbetering door gefractioneerde laser technologie.

CO2 laser
Fractional CO2 laser

Invasieve behandeling voor huidverjonging en huidverbetering bij hardnekkige huidcondities en littekens.

Fillers
Fillers

Behandeling door middel van injectables met hyaluronzuur bij rimpels en voor volumenherstel in het gezicht en de lippen.

PRP plasmalift
PRP Bloedplasma

Behandeling middels plasma uit eigen bloed bij rimpels en voor verjonging en verbetering van de huidconditie en bij dunner wordend haar.

Fractional laser
Infrarood laser (Skin tightening)

Middels sterk geconcentreerd infrarood licht wordt beschadigd collageen herstelt, waardoor de huid steviger wordt en de stofwisseling verbeterd.

Silhouette soft draadlift

THERMAGE® - Cosmetische behandeling zonder te opereren


Thermage® zorgt voor een stevige en egale gezichtshuid en herstelt de natuurlijke anatomische contouren van uw gezicht. Dit alles door een enkele behandeling zonder noemenswaardige hersteltijd.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud