Huidversteviging Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Huidversteviging Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Wat wij behandelen

Huidverstevigende behandelingen

Heeft u interesse in behandelingen voor een strakkere huid?

Wanneer u toe bent aan een behandeling voor huidversteviging bent u bij schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic uit het Zuid-Hollandse Gorinchem aan het juiste adres! De schoonheidsspecialisten van BodyEsthetics Beauty Clinic bieden effectieve behandelingen-en producten voor huidversteviging aan die zorgen voor een strakkere huid. Daarnaast dragen deze behandelingen ook nog eens bij aan huidverbetering. Uw huid zal de extra kracht krijgen die hij zo hard nodig heeft, zodat uw huid weer zal stralen. Uw huid is immers uw visitekaartje, daarom is het van belang om de benodigde aandacht te besteden aan de huid.
 

Behandelingen voor huidversteviging bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Heeft u huidproblemen en is uw huid toe aan een verstevigende behandeling? Deze huidverstevigende behandelingen die door specialistes uitgevoerd worden, kunnen uw huid net die extra oppepper of extra kracht geven. Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor cosmetische huidverbetering en voor medisch-cosmetische huidverbetering. Daarbij heeft u de keus uit een aantal behandelingen die voor huidverbetering zullen zorgen. Onder cosmetische huidverbetering vallen de volgende huidverbeterende behandelingen die BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbiedt:

Fillers

Door middel van injectables met hyaluronzuur kunnen rimpels verholpen worden en krijgen het gezicht en de lippen meer volume. Hyalonzuur zorgt er voor dat de huid meer vocht kan vasthouden. Door deze filler worden statische rimpels opgevuld en kan het volume in delen van het gezicht hersteld worden.

Microneedling

Met hele kleine naaldjes worden openingen in de huid gemaakt. De naaldjes komen vibrerend op de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Elastine en collageen worden weer aangemaakt. De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt egaler. Ook kunnen fijne lijntjes en rimpel verminderen of compleet verdwijnen én kunnen poriën verkleinen.

Waarom een huidsverjongingsbehandeling van BodyEsthetics?

Wanneer u voor een huidverjongingsbehandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al meer dan 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor huidverjonging in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Is uw huid toe aan één van onze behandelingen die bijdragen aan huidverjonging? Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier of reserveer online uw behandeling! Dankzij huidverjonging ziet uw huid er uit als vroeger. Volumineus en stralend! Precies zoals u wenst.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud