Vertrakking van de kaaklijn | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Vertrakking van de kaaklijn | BodyEsthetics Gorinchem - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Verstrakking van de kaaklijn

Verstrakking van de kaaklijn


Tijdens het verouderingsproces verandert de contour van onze kaaklijn. Het botweefsel in uw kaak neemt af, de huid verslapt en het vetweefsel van de wangen zakt naar beneden. Het resultaat is het ontstaan van de zogenaamde hamsterwangen.
Voor het verstrakken van de kaaklijn geeft een liquid facelift het beste resultaat. Daarbij kan extra vulling langs de kaaklijn en in de marionetlijnen zorgen voor verbluffende resultaten bij het corrigeren van uw gezichtscontouren.
verstrakking van de kaaklijn

Wat zijn fillers?

Teosyal is een heldere, niet-dierlijke, biologisch afbreekbare gel op basis van hyaluronzuur met waterbindende eigenschappen. Hyaluronzuur is een substantie die van nature in de huid voorkomt. Teosyal geeft een natuurlijke mooie uitstraling; zacht en veilig voor uw huid. Tijdens het verouderingsproces neemt onze eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af. Dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen.

Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.
Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten. Teosyal bevat ernaast anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de conditie van de huid verbeteren.

Wat houdt de behandeling in?

Bij een behandeling met Teosyal fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. De fillers bevatten lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig. Desgewenst is dit natuurlijk wel mogelijk!
Met Teosyal injectables is het resultaat direct na de behandeling zichtbaar! Het resultaat neemt echter nog toe in de eerste weken na de behandeling. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden.
Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Bij behandelingen met fillers bestaat er een risico op blauwe plekjes in het gelaat, vooral bij injecties rondom de lippen. Deze plekjes mag u gewoon camoufleren.

Contourherstel:
Met de dikkere materialen van Teosyal worden de contouren en vorm van het gezicht hersteld. De jukbeenderen en wangen worden weer voorzien van volume, wat een mooi liftend effect teweeg brengt. Volumeherstel zorgt tevens voor een correctie van een iets uitgezakte kaaklijn.

Aan de hand van uw huidconditie wordt een plan opgesteld voor de revitalisatie van uw huid. Het verbeteren van een droge of vette, doffe en/of grauwe huid kan o.a. door Dermapen 4 microneedling, peelings, microdermabrasie, de vitamineproducten van Environ en DP Dermapen Dermaceuticals. Huidverbeterende voedingssupplementen en voedingsadviezen.

Verstrakking van de kaaklijn ervaringen

Bij de behandeling met fillers zijn de ervaringen in onze kliniek altijd goed. U kunt vertrouwen op onze expertise en kunde betreft de behandeling. Uw gezicht laten behandelen met fillers is hierdoor een behandeling met een betrouwbaar resultaat. Bekijk hier gerust voor o.a. medisch-cosmetische behandelingen de ervaringen.

Over BodyEsthetics

Bij BodyEsthetics Beauty Clinic kunt u terecht voor diverse behandelingen. Ons team van ervaren specialisten zal u altijd zo goed als ze kunnen helpen. Wat u mag verwachten bij BodyEsthetics:

  • We zijn een laagdrempelige kliniek, alles kan niks moet. U krijgt vrijblijvend advies;
  • Wij geven u oprecht en eerlijk advies. Als wij denken dat een bepaalde ingreep niet mooi of onverstandig is, dan zullen we dat altijd eerlijk zeggen;
  • Wij bieden een totaalpakket: alles onder één dak qua behandelingen;
  • Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring en werken erg vooruitstrevend.
 

Afspraak maken voor de behandeling van wallen en donkere kringen in Gorinchem

U kunt via onze website uw afspraak maken en deze rechtstreeks in onze online agenda boeken. Wilt u eerst een vrijblijvende intake voor meer informatie? Dan kunt u bij ‘Intake’ kiezen voor ‘Intake injectables’. U kunt dan in een half uur al uw vragen stellen over de behandeling bij ons in Gorinchem. We beantwoorden graag al uw vragen en geven u uiteraard graag meer informatie, zodat u precies weet wat de behandeling inhoudt.
  
Wilt u direct de behandeling boeken? Kies dan in het menu van onze online agenda voor Medische-cosmetische behandelingen > Behandeling met fillers. We zien u graag in onze Beauty Clinic in Gorinchem.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud