Huidverjonging: jong & natuurlijk | BodyEsthetics Beauty Clinic - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Huidverjonging: jong & natuurlijk | BodyEsthetics Beauty Clinic - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Diensten

Huidverjonging voor een natuurlijk jonger uiterlijk

BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem is gespecialiseerd in huidverjonging. Hier kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor een natuurlijk en jonger uiterlijk. Zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Hierbij maken de schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen gebruik van innovatieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Zij geven uw huid graag de extra kracht die hij nodig heeft om weer te kunnen stralen.
klantenreviews
”Erg prettig, ontspannen en voor herhaling vatbaar”

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij aanbieden? Neem contact op of reserveer direct! De professionals helpen u graag verder.

Huidverjonging zonder operatie

Naarmate we ouder worden, verandert de huid. De elasticiteit vermindert en het huidverouderingsproces verloopt veel sneller. BodyEsthetics Beauty Clinic biedt u meerdere behandelingen zonder operatie aan die bijdragen aan huidverjonging. Welk huidtype u ook heeft, BodyEsthetics Beauty Clinic beschikt over de juiste behandelingen voor een stralende en jonger ogende huid. De juiste behandeling zorgt er voor dat de tekenen van huidveroudering verminderen. Bij de schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen bent u van harte welkom voor de volgende behandelingen zonder operatie:

Huidverjongingsbehandelingen
Bindweefselmassage huidverjonging
Verbetert huid, hals, kaakcontour.

Microneedling huidverjonging
Stevigere en vollere huid.
Endermologie lipomassage huidverjonging
Verstevigt de huid, vermindert cellulite en stimuleert de lymfedrainage.
Fillers huidverjonging
Verhelpt rimpels en geeft gezicht en lippen meer volume.
"Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische huidverbetering en huidverjonging voor gezicht en lichaam."

Bindweefselmassage

Een bindweefselmassage verbetert de algehele conditie van de huid, hals en de kaakcontour. Tijdens deze massage wordt de huid intensief gemasseerd. Het resultaat? Een stevigere huid en minder diepe lijnen. Ook zijn rimpels, kraaienpootjes en littekens minder zichtbaar.
Met hele kleine naaldjes worden openingen in de huid gemaakt. De naaldjes komen vibrerend op de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Elastine en collageen worden weer aangemaakt. De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt egaler. Ook kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen of compleet verdwijnen én kunnen poriën verkleinen.
Uw huid verstevigt door een mechanische bindweefselmassage. Cellulite vermindert en de lymfedrainage wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam snel en gemakkelijk verlaten. De organische functies worden hersteld en geactiveerd.Door middel van injectables met hyaluronzuur kunnen rimpels verholpen worden en krijgen het gezicht en de lippen meer volume. Hyalonzuur zorgt er voor dat de huid meer vocht kan vasthouden. Door deze filler worden statische rimpels opgevuld en kan het volume in delen van het gezicht hersteld worden.

Waarom een huidsverjongingsbehandeling van BodyEsthetics?

Wanneer u voor een huidverjongingsbehandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Totaalpakket: alles onder één dak
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al meer dan 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor huidverjonging in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Is uw huid toe aan één van onze behandelingen die bijdragen aan huidverjonging? Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier in of reserveer online uw behandeling! Dankzij huidverjonging ziet uw huid er uit als vroeger. Volumineus en stralend! Precies zoals u wenst.

Terug naar de inhoud