Huidverjonging: jong & natuurlijk | BodyEsthetics Beauty Clinic - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Huidverjonging: jong & natuurlijk | BodyEsthetics Beauty Clinic - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen

Huidverjonging voor een natuurlijk jonger uiterlijk

BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem is gespecialiseerd in huidverjonging. Hier kunt u terecht voor verschillende behandelingen voor een natuurlijk en jonger uiterlijk. Zowel voor het gezicht als voor het lichaam. Hierbij maken de schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen gebruik van innovatieve behandelingen en hoogwaardige huidverzorgingsproducten. Zij geven uw huid graag de extra kracht die hij nodig heeft om weer te kunnen stralen.
klantenreviews
”Erg prettig, ontspannen en voor herhaling vatbaar”

Wilt u meer weten over de behandelingen die wij aanbieden? Neem contact op of reserveer direct! De professionals helpen u graag verder.

Huidverjonging zonder operatie

Naarmate we ouder worden, verandert de huid. De elasticiteit vermindert en het huidverouderingsproces verloopt veel sneller. BodyEsthetics Beauty Clinic biedt u meerdere behandelingen zonder operatie aan die bijdragen aan huidverjonging. Welk huidtype u ook heeft, BodyEsthetics Beauty Clinic beschikt over de juiste behandelingen voor een stralende en jonger ogende huid. De juiste behandeling zorgt er voor dat de tekenen van huidveroudering verminderen. Bij de schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen bent u van harte welkom voor de volgende behandelingen zonder operatie:

Huidverjongingsbehandelingen
Microneedling huidverjonging
Stevigere en vollere huid.
Fillers huidverjonging
Verhelpt rimpels en geeft gezicht en lippen meer volume.
"Wij zijn gespecialiseerd in cosmetische huidverbetering en huidverjonging voor gezicht en lichaam."

Microneedling

Met hele kleine naaldjes worden openingen in de huid gemaakt. De naaldjes komen vibrerend op de huid. Hierdoor wordt het natuurlijk herstelproces van de huid gestimuleerd. Elastine en collageen worden weer aangemaakt. De huid wordt voller, steviger en de huidteint wordt egaler. Ook kunnen fijne lijntjes en rimpels verminderen of compleet verdwijnen én kunnen poriën verkleinen.
Door middel van injectables met hyaluronzuur kunnen rimpels verholpen worden en krijgen het gezicht en de lippen meer volume. Hyalonzuur zorgt er voor dat de huid meer vocht kan vasthouden. Door deze filler worden statische rimpels opgevuld en kan het volume in delen van het gezicht hersteld worden.

Waarom een huidsverjongingsbehandeling van BodyEsthetics?

Wanneer u voor een huidverjongingsbehandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al meer dan 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor huidverjonging in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Is uw huid toe aan één van onze behandelingen die bijdragen aan huidverjonging? Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier in of reserveer online uw behandeling! Dankzij huidverjonging ziet uw huid er uit als vroeger. Volumineus en stralend! Precies zoals u wenst.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud