Medisch-cosmetische behandelingen - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Medisch-cosmetische behandelingen - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen > Cosmetisch arts

Huidverjonging zonder operatie


Naarmate we ouder worden, verandert de huid. De elasticiteit vermindert en het huidverouderingsproces verloopt veel sneller. BodyEsthetics Beauty Clinic biedt u meerdere behandelingen zonder operatie aan die bijdragen aan huidverjonging en huidverbetering. Welk huidtype u ook heeft, BodyEsthetics Beauty Clinic beschikt over de juiste behandelingen voor een stralende en jonger ogende huid. De juiste behandeling zorgt er voor dat de tekenen van huidveroudering verminderen. Bij de schoonheidsspecialistes en cosmetische artsen bent u van harte welkom voor de volgende behandelingen zonder operatie:

Samenwerking met cosmetische artsen bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Bent u op zoek naar een cosmetisch arts die medisch-cosmetische behandelingenn uitvoert zoals botox en fillers ? Sinds 2012 werkt BodyEsthetics Beauty Clinic succesvol samen met ervaren cosmetische artsen. Dankzij deze samenwerking kunt u bij ons ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen die er voor kunnen zorgen dat u er op een natuurlijk manier jonger uit kunt zien.
klantenreviews
”Ik ben heel goed geinformeerd over medisch-cosmetische behandelingen.”Wilt u meer weten over de behandelingen die wij aanbieden? Neem contact op of reserveer direct! De professionals helpen u graag verder.

Medisch-cosmetische behandelingen
Botox

Botox
® behandeling


Behandeling middels Botox® bij rimpels, hoofdpijn (migraine) en overmatige transpiratie.

Fillers

Behandelgebieden fillers


Behandeling door middel van injectables met hyaluronzuur bij rimpels en voor volumenherstel in het gezicht en de lippen.

Microneedling

Microneedling


De huid wordt steviger en voller en de huidteint egaler en stralender.

Behandelgebieden voor volumenherstel, rimpels, huidverbetering en huidverstrakking

Wallen en donkere kringen

Een speciaal ontwikkelde filler (Redensity II) geeft plaatselijk meer volume ter hoogte van de traangootjes en creëert hierdoor een frisse en uitgeruste uitstraling.

Lippen

Lippen kunnen worden opgevuld met hyaluronzuur voor een mooi, sensueel maar toch natuurlijk resultaat. Ook ‘lipsticklijntjes’ of ‘rokerslijntjes’ boven de lip kunnen vervaagd worden.

Afhangende mondhoeken

Diepe marionetlijnen onder de mondhoeken kunnen een droevige, chagrijnige uitdrukking geven. Door deze plooien op te vullen krijgt u een frissere en vriendelijkere blik.

Neuscorrectie

De neus heeft een prominente plek in uw gezicht. Bij een storende bobbel in de neusbrug, een plooi in de neuspunt of een naar beneden hangende neuspunt kunnen fillers uw neus corrigeren.

Ingevallen wangen (herstel wangevolume)

Door het opvullen van ingevallen wangen nemen vervelende lijntjes op de wangen af. Bovendien dragen vollere wangen enorm bij aan een jeugdige en gezonde uitstraling.

Neusliplijn

Een versterkte neusliplijn kan u een vermoeide, droevige of bozige uitstraling geven. Met Teosyal fillers kan deze lijn mooi verzacht worden voor een frissere blik.

Liquid facelift

Door het opvullen van de jukbeenderen en wangen kan de jeugdigheid terug worden gebracht in uw gezicht zonder plastische chirurgie. Tevens zal een verstrakking van uw kaaklijn optreden.

Holle slapen

Ingevallen slapen kunnen uw gezicht ongewenst een hoekige contour geven. Door het opvullen van ingevallen of holle slapen kunnen wij zorgen voor een meer vrouwelijke en zachte uitstraling.

De handen

Met behulp van fillers kan het volume onder de handhuid worden hersteld. De handen krijgen een jongere en zachtere uitstraling.

Waarom een huidsverjongingsbehandeling van BodyEsthetics?

Wanneer u voor een huidverjongingsbehandeling van BodyEsthetics Beauty Clinic kiest, geniet u van vele voordelen van onze praktijk.

  • Vooruitstrevend
  • Laagdrempelig
  • Eerlijk en oprecht advies
  • Al meer dan 15 jaar een gevestigde naam

Kies voor huidverjonging in onze Beauty Clinic in Gorinchem

Is uw huid toe aan één van onze behandelingen die bijdragen aan huidverjonging? Boek een afspraak bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem of neem contact op als u nog vragen heeft. Vul het contactformulier of reserveer online uw behandeling! Dankzij huidverjonging ziet uw huid er uit als vroeger. Volumineus en stralend! Precies zoals u wenst.

CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud