Colorescience minerale make-up - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Colorescience minerale make-up - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Wilt u graag een online huidanalyse en advies hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen en welke producten u erbij kunt gebruiken?

Vul dan het online huidadvies formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Na het online consult kunt u huidverzorgende en huidverbeterende producten, die persoonlijk op uw huid afgestemd zijn, bij ons bestellen.
EEN MOOIE, GEZONDE HUID

Goede minerale make-up


Colorescience® is ontwikkeld om de kwetsbare huid (na een behandeling) te beschermen en te camoufleren. Maar Colorescience® is veel meer dan dat. De gezondheidsbevorderende formules hebben voor miljoenen vrouwen van alle leeftijden, huidtypen en -problemen hun kwaliteit van leven verbeterd.

De ongeevenaarde producten van Colorescience® worden vertrouwd, aanbevolen en persoonlijk gebruikt door duizenden artsen, doordat ze 365 dagen per jaar een unieke bescherming bieden tegen uv-straling en andere schadelijke invloeden van buitenaf.

De lijn wordt niet alleen gekenmerkt, doordat de mineralen uitstekend blenden en de huid laten ademen, maar beschikt ook over specifieke, verfijnde mineralen en voedingsrijke ingredienten; alles wat uw huid nodig heeft om lang gezond te blijven, maar niets wat de huid niet nodig heeft.

Colorescience® bepaalt de norm voor mooie, gezonde huidverzorging. Direct stralend, met blijvend resultaat; dat is het commitment van Colorescience® aan u.


Clinical Skin Perfectors
Skin Perfectors (3-in-1 face primers)
Sunforgettabel UV-beschermers
Sunforgettable Brush-on sunscreen
Natural Finish Pressed Foundations SPF 20
Foundations & Concealer
Enhancers voor ogen, lippen & gezicht

Over BodyEsthetics Beauty Clinic en verkooppunt van Colorescience®

Schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon die gevestigd is in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en behandelingen voor handen en voeten. Sinds 2012 kunt u bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botox en fillers. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een spa en wellness behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten, kunt u hier ook terecht voor UV-beschermende minerale make-up van Colorescience®, de producten van Laviesage® nutricosmetics. Ook wanneer u uw handen en voeten wilt laten verzorgen bent u bij BodyEsthetics aan het juiste adres, want de salon verkoopt de exclusieve hand- en voetverzorging van O.P.I. Pro Spa®. Boek snel een behandeling of koop de verzorgingsproducten van Colorescience® in de schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics Beauty Clinic is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze beautykliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alle behandelingen onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Wilt u producten van Colorescience® kopen bij BodyEsthetics Beauty Clinic?

Wilt u uw huid beschermen en verzorgen met hoogwaardige minerale make-up producten? Kom dan naar de schoonheidssalon en schaf de verzorgingsproducten van Colorescience® aan. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welke foundation of minerale poeder het beste voor uw huidtype geschikt is. Daar helpen de medewerkers van BodyEsthetics Beauty Clinic u dan ook graag bij! Samen kijken we naar het beste make-up producten van Coloresciene® voor uw huid. Heeft u vragen over de producten van Colorescience® of over de behandelingen die de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbieden? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0183-635357. Als u een afspraak wilt maken kunt u online reserveren.


CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud