Microdermabrasie | Body Esthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Microdermabrasie behandeling bij Body Esthetics - Huidverzorgingskliniek Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud
Behandelingen

Skin kristal peeling (Microdermabrasie)

Microdermabrasie behandeling in Gorinchem

Microdermabrasie (kristal-peel) is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling met als resultaat een mooier en gladder uiterlijk van uw huid. Dankzij deze pijnloze microdermabrasie behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen - die bij het ouder worden minder snel op natuurlijke wijze verdwijnen - losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt dankzij microdermabrasie de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling in Gorinchem de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt. Microdermabrasie (kristal-peel) is een huidverjongende en huidverbeterende behandeling met als resultaat een mooier en gladder uiterlijk van uw huid.
Microdermabrasie behandeling in Gorinchem

Wat is Microdermabrasie?

U zult zich vast afvragen wat een Microdermabrasie behandeling precies is. Een Microdermabrasie behandeling is -een niet operatieve- methode om huideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren. Voor een optimaal resultaat na de Microdermabrasie behandeling dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. De Microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartz kristallen. Deze worden onder vacuumdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen worden afgevoerd. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door het effect van de vacuummethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd. Na de Microdermabrasie behandeling in Gorinchem wordt een speciale crème aangebracht om het herstel van de huid te ondersteunen en tegen zonlicht te beschermen. Thuis dienen deze crèmes ook te worden aangebracht.

Hoe lang en hoe vaak Microdermabrasie?

De Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. Afhankelijk van de huidsituatie zijn, om een goed resultaat te krijgen, minimaal 5 behandelingen met een interval van 1-2 weken noodzakelijk. Om een goede huidconditie te behouden wordt aanbevolen om de drie tot zes maanden een nabehandeling te laten doen. Na de eerste Microdermabrasie behandeling voelt de huid aan alsof u bij harde wind een strandwandeling hebt gemaakt. Bovendien kan de huid licht rood kleuren. Deze situatie duurt 1-2 dagen. Na meerdere Microdermabrasie behandelingen zal de huid sneller herstellen. Zodra de huid geregenereerd is kan de behandeling herhaald worden.

Wat kunt u van Microdermabrasie verwachten?

Er zullen dankzij de Microdermabrasie behandeling grote verschillen zijn tussen voor en na:

  • De huid wordt jonger/verbeterd
  • Rimpels en (acne) littekens vervagen
  • De huid wordt diep gereinigd
  • Vlekjes en verkleuringen verminderen
  • Bestaat al 15 jaar

U bent vast benieuwd naar hoe de conditie van de huid voor en na de Microdermabrasie behandeling is. Aan het eind van de behandelingsessie zullen u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen en vochtrimpels zullen verdwijnen. De ervaringen van klanten op het gebied van Microdermabrasie zijn dan ook erg positief.

De kosten van Microdermabrasie

Microdermabrasie incl. mesotherapie en masker: € 125

Genoemde prijzen zijn per behandeling.

Heeft u interesse in Microdermabrasie?

Microdermabrasie zorgt er voor dat uw huid jonger wordt en verbetert. Wilt u een Microdermabrasie behandeling ondergaan bij BodyEsthetics Beauty Clinic in Gorinchem? U kunt online reserveren of bellen naar 0183-635357. Wanneer u eerst meer informatie wilt inwinnen over wat deze Microdermabrasie behandeling voor uw huid kan betekenen kunt u ook gerust even bellen. De schoonheidsspecialisten vertellen u graag over de ervaringen van klanten met de Microdermabrasie behandeling.
CONTACT
Westwagenstraat 105
4201 HG Gorinchem
info@bodyesthetics.nl


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel met 0183 635 357 of reserveer online

Terug naar de inhoud