Huidverzorgingsproducten van Environ® | Body Esthetics - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Huidverzorgingsproducten van Environ® | BodyEsthetics Gorinchem - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Wilt u graag Environ producten aanschaffen? Als u een ervaren Environ gebruiker bent, kan dat in overleg.

Voor nieuwe klanten  bieden we de mogelijkheid voor een online huidanalyse. We adviseren u dan graag hoe u uw huid het beste thuis kunt verzorgen en welke producten u erbij kunt gebruiken.

Vul  het online huidadvies formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Na het online consult kunt u huidverzorgende en huidverbeterende producten, die persoonlijk op uw huid afgestemd zijn, bij ons bestellen.

Bel ons op 0183-635357 of stuur een e-mail naar: info@bodyesthetics.nl

Wilt u de skincare producten van Environ kopen?

Wanneer u op zoek bent naar skincareproducten die er voor zorgen dat uw huid er jonger uit gaat zien bent u bij de schoonheidsspecialistes van schoonheidssalon BodyEsthetics aan het juiste adres! BodyEsthetics Beauty Clinic is een van de Environ verkooppunten, dus u kunt deze producten hier in de schoonheidssalon kopen. De producten van Environ houden uw huid gezond, mooi en stralend.

Wat doen de producten van Environ?

Naast schoonheidsbehandelingen, biedt BodyEsthetics Beauty Clinic ook verzorgingsproducten aan van het merk Environ. Maar de producten van Environ doen meer voor uw huid dan het verzorgen alleen. Dit huidverzorgingsmerk is namelijk gecreëerd om het huidverouderingsproces tegen te houden. Daarnaast behandelt Environ probleemhuiden, littekens en pigmentvlekken. De producten van Environ bevatten vitamine A, E, C en anti-oxidanten. Doordat de producten van Environ heel veel vitamines bevatten, kunnen deze producten het chronisch tekort aan vitaminen weer corrigeren. Om uw huid weer gezond, jeugdig en stralend te maken worden niet de symptomen, maar de oorzaken van de huidproblemen aangepakt.

Dit merk is anders dan de meeste andere huidverzorgingsproducten, omdat Environ louter werkt met huideigen producten die de werking van de huid stimuleren. De producten zijn te koop in de schoonheidssalon in Gorinchem. Deze producten kunt u alleen in de fysieke salon kopen, zodat de schoonheidsspecialiste u advies kan geven over welk product van Environ het best bij uw huid past.

Environ is anders dan de meeste huidverzorgingsmerken, want de producten van dit merk:

  • Pakken de oorzaak van het probleem aan, niet de symptomen
  • Bevatten geen ‘trendy’ ingrediënten
  • Bevatten in sommige gevallen de maximum toegelaten concentratie vitamine A
  • Bevatten verscheidene soorten vitamine C
  • Zijn geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en geslachten
ENVIRON FOCUS CARE CLARITY+
ENVIRON SKIN ESSENTIA AVST
ENVIRON YOUTH ESSENTIA
ENVIRON FOCUS CARE MOISTURE+
ENVIRON FOCUS CARE YOUTH+
ENVIRON FOCUS CARE COMFORT+
ENVIRON SUNCARE
ENVIRON FOCUS CARE RADIANCE+
ENVIRON BODY

Over BodyEsthetics Beauty Clinic en verkooppunt van Environ®

Schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Bij deze schoonheidssalon die gevestigd is in het Zuid-Hollandse Gorinchem kunt u namelijk terecht voor heel veel verschillende behandelingen. Zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering en huidverjonging en behandelingen voor handen en voeten. Sinds 2012 kunt u bij BodyEsthetics ook terecht voor medisch-cosmetische behandelingen zoals behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botox en fillers. Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een spa en wellness behandeling. Naast schoonheidsbehandelingen en verzorgingsproducten, kunt u hier ook terecht voor minerale make-up van Colorescience®, de producten van Laviesage® nutricosmetics. Ook wanneer u uw handen en voeten wilt laten verzorgen bent u bij BodyEsthetics aan het juiste adres, want de salon verkoopt de exclusieve hand- en voetverzorging van O.P.I. Pro Spa®. Boek snel een behandeling of koop de verzorgingsproducten van Environ® in de schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics Beauty Clinic is anders dan de meeste andere schoonheidssalons omdat deze beautykliniek:

  • Vooruitstrevend en innovatief is
  • Een totaalpakket aanbiedt: alle behandelingen onder een dak
  • Laagdrempelig is. Alles kan, niets moet!
  • Vrijblijvend eerlijk en open advies geeft
  • Al ruim 15 jaar bestaat

Wilt u producten van Environ® kopen bij BodyEsthetics Beauty Clinic?

Heeft u huidproblemen die u bij de oorzaak wilt aanpakken? Kom dan naar de schoonheidssalon en schaf de verzorgingsproducten van Environ® aan. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om te bepalen welk product het best is voor uw huid. Daar helpen de medewerkers van BodyEsthetics Beauty Clinic u dan ook graag bij! Samen kijken we naar het beste verzorgingsproduct van Environ® voor uw huid. U kunt ook een online huidanalyse en huidadvies aanvragen en we adviseren uw welke Environ producten geschikt zijn voor uw huid. Vul het online huidadvies formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u vragen over de producten van Environ® of over de behandelingen die de schoonheidsspecialistes van BodyEsthetics Beauty Clinic u aanbieden? Neem dan gerust contact op door te bellen naar 0183-635357. Als u een afspraak wilt maken kunt u online reserveren.
Terug naar de inhoud