Environ skin care producten | BodyEsthetics - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

Environ skin care producten | BodyEsthetics - Schoonheidssalon Gorinchem - BodyEsthetics Beauty Clinic

BodyEsthetics
Beauty Clinic

Animated textheadlineswords

Ga naar de inhoud

Environ skin care producten

Bent u op zoek naar Environ producten? Dit kan in overleg bij BodyEsthetics als u ervaren gebruiker van deze skin care producten bent. Voor nieuwe klanten bieden wij de mogelijkheid voor een online huidanalyse. Wij adviseren u dan met welke producten u uw huid het beste kunt verzorgen.
 

Producten van Environ

  • Pakken de oorzaak aan, niet de symptomen;
  • Bevatten geen ‘trendy’ ingrediënten;
  • Bevatten in sommige gevallen de maximum toegelaten concentratie vitamine A;
  • Bevatten verschillende soorten vitamine C;
  • Zijn geschikt voor alle leeftijden, huidtypes en geslachten.
      
Vul het online huidadvies formulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een online huidanalyse. Na dit online consult kunt u de producten, afgestemd op uw huid, bij ons bestellen.
 

Wat doen de producten van Environ?

De producten van Environ doen meer voor uw huid dan alleen verzorgen. Dit huidverzorgingsmerk is gecreëerd om het huidverouderingsproces tegen te houden. Daarnaast behandelt Environ huidproblemen, littekens en pigmentvlekken.
  
Environ zorgt ervoor dat deze huidverzorgingsproducten vitamines A, E, C en antioxidanten bevatten. Doordat er zoveel vitamines in deze producten zitten, kunnen de producten ervoor zorgen dat een tekort aan vitaminen gecorrigeerd wordt. Zo wordt uw huid weer gezond, jeugdig en stralend gemaakt. Niet de symptomen worden aangepakt, maar de oorzaak.

Anders dan alle andere merken

Dit merk is anders dan de meeste andere huidverzorgingsproducten. Dit komt doordat Environ enkel werkt met huideigen producten die de werking van de huid stimuleren. De producten zijn te koop bij onze schoonheidssalon in Gorinchem.

BodyEsthetics Beauty Clinic als verkooppunt van Environ

Schoonheidssalon BodyEsthetics Beauty Clinic is meer dan gewoon een schoonheidssalon. Wij zitten gevestigd in Gorinchem, in Zuid-Holland. U kunt bij ons terecht voor zeer veel verschillende soorten behandelingen. Bijvoorbeeld gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, behandelingen voor huidverbetering of huidverjonging, botox en fillers en behandelingen voor handen en voeten.
  
BodyEsthetics Beauty Clinic is anders dan de meeste andere schoonheidssalons. Deze punten hebben we voor u op een rijtje gezet:
 
  • Vooruitstrevend en innovatief;
  • Totaalpakket: alle behandelingen onder één dak;
  • Altijd vrijblijvend eerlijk en open advies;
  • Al 15 jaar specialist.   
 

Koop de producten van Environ bij BodyEsthetics Beauty Clinic

Heeft u huidproblemen die u bij de oorzaak aan wilt pakken? Kom dan naar de schoonheidssalon en schaf de verzorgingsproducten van Environ aan. U kunt ook een online huidanalyse en huidadvies aanvragen. Dit kunt u doen via het online huidadvies formulier.
  
Heeft u vragen over de producten van Environ of over de behandelingen die wij in onze schoonheidssalon aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0183 – 635 357. Voor een afspraak in de salon kunt u ook online reserveren.
 
ENVIRON FOCUS CARE CLARITY+
ENVIRON SKIN ESSENTIA AVST
ENVIRON YOUTH ESSENTIA
ENVIRON FOCUS CARE MOISTURE+
ENVIRON FOCUS CARE YOUTH+
ENVIRON FOCUS CARE COMFORT+
ENVIRON SUNCARE
ENVIRON FOCUS CARE RADIANCE+
ENVIRON BODY
Op de hoogte blijven van alle nieuws?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes bij BodyEsthetics Beauty Clinic. We houden u op de hoogte over nieuwe behandelingen, promoties en exclusieve kortingsacties! Inschrijven gaat eenvoudig dus meldt u direct aan!


Terug naar de inhoud